| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Digitalna televezija maxtv, vodatel u Tehnologija i Tehnika forumu; dajte mi nešto recite o svemu tome, uzeo bih maxtv, jel se to isplati, jel valja što, što sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel Znam samo ono što sam čuo od Švicaraca. To nije isto što i kablovska. Može se pratiti samo jedan program odjednom, za razliku od kablovske, gdje ako imate više televizora u kući na svakom možete gledati drugi program. Mnogi su se osjetili prevarenima, kad su s kablovske prešli na ovo.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel Bolje uzmeš Dreambox & tanjur sa rotorom pa pokupiš kodove sa crosat-teama i gledaš mukte mali milion programa, sve tekile itd! Tko zna koliko će to Truli-Hitler naplačivati,kad počme (nakon što prestane biti free) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel Da, da, ajde vi to meni isto objasnite malo, Dreambox i te fore...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel Digitalni satelitski receiver sa jakoooo puno opcija a jako jednostavan. Malo je skuplji (oko 800kn pa na gore), ali bolje uzeti to negu nekoga divljaka tipa Qvadar sve vidite na Satelitski Forum | Glavna strana Codec download na CroTeam-Sat To je to!! Ako kupujete novi satelitski receiver vidite za kojega ima najviše codeca ,pa to kupite! Ima(dreambox) i opciju (ovisno o modelu) spajanja na net preko modemske i adsl(cable) veze i gledanje net tv Zadnji Uredio smjesko911 : 06-11-06 u 20:50. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel ![]() - ima i tastaturu za surfanje prek satelita ili cablaSatelitski Forum | Dreambox Zone | ZA POČETNIKE DREAMBOX FAQ by miro and linu Zadnji Uredio smjesko911 : 06-11-06 u 21:08. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel E hvala puno, trebat ce mi ti svi linkovi... Idem procitat sve pa onda polako u nabavku. Da, oko nabavke, gdje se to najlakse moze pazarit?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel I? Jel ima netko taj MAXTv? zanima me baš jel to sve tak divno i krasno kako piše? I jel se i dalje plaća tv pretplata?
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: maxtv, tripleplay, vodatel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

- ima i tastaturu za surfanje prek satelita ili cabla