| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Digitalna televezija maxtv, vodatel u Tehnologija i Tehnika forumu; moj izbor je digi tv potpišeš ugovor na 12 mj i uzmes opremu u najam tj besplatno i pratiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel moj izbor je digi tv potpišeš ugovor na 12 mj i uzmes opremu u najam tj besplatno i pratiš ove programe Osnovni paket (45 kn/mj) 1 HTV 1 2 HTV 2 3 Nova TV 4 RTL Televizija 5 Z 1/Televizija Sljeme 6 OTV Zagreb 7 Discovery 8 Animal Planet 9 Discovery Science 10 Discovery Travel & Living 11 Discovery Civilisation 12 Viasat Explorer HR titl 13 Viasat History HR titl 14 Zone Reality HR titl 15 Zone Romantica HR titl 16 National Geographic Channel HR titl 17 Hallmark Channel HR titl 18 TV 1000 19 Eurosport 20 MTV Adria HR titl 21 VH 1 Europe 22 Croatian Music Channel 23 Jetix 24 Cartoon Network (do 20h) 25 TCM - Turner Classic Movies** 26 CNN International 27 Spice Platinium** 28 Travel Channel 29 AXN Central Europe 30 OBN 31 A1 Plus 32 Playboy Channel** ** Emitiranje od 23h do 05h Pay TV (35 kn/mj) 1 HBO Adria HR titl Zadnji update: 29.11.2006. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel da samo nisam siguran u broj programa,danas sam dobio informaciju ( izvor Digi Tv ) da je u osnovnom paketu 28 programa ( ti si nabrojao 32 ) -neznam koji su višak to čemo se morat strpit do Nove godine poz... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: Digitalna televezija maxtv, vodatel ja sam probavao sa raznim digitalnim satelitskim prijemnicima i onda sam svakih 7 max 10 dana letio kod lika da otkodira te programe ,,na kraju kad se pojavio max -tv rijeseio sam cijeli problem satelite frknuo u smeče |
| | |
![]() |
| Tagovi: maxtv, tripleplay, vodatel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.