| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi digitalne satelitske u Tehnologija i Tehnika forumu; Aj pa javi i mene zanima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: digitalne satelitske Aj pa javi i mene zanima
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: digitalne satelitske Jel ti bis to odmah crtiće isao skidati i dekodirat, a? Ajd kada sretnem covjeka cu reci da mi pojasni malo kako to funkcionira.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: digitalne satelitske Citat:
:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: digitalne satelitske Joj, joj, sada sam se sjetio. Radi se o Kabelskoj televiziji. Naime u mojoj zgradi ima kabelska, ali firma koja ju drzi nema ugovor sa kucom. Tako smo mi 5 godina imali kabelsku, ali nitko nije placao racune. Sada su oni iskljucili kabelsku (Osim HRT1, HRT2 i RTL) sa kucne antene (one koja kroz zid dolazi do svih stanova) i posebno su isli provesti kabel kroz portun i onda kroz vrata od stana doveli kabelsku onima koji će placali. Na zadnjem katu postoji kutija iz koje je kabelska izvedena i iz koje se moze nazad prespojiti kabelska na kucnu antenu (te od kuda se mogu iskljucivati i ukljucivati programi) tako da opet svi gledamo. Sada mene zanima da li je moguce ikako to ucinit Uradi Sam jer ovi iz Kabelske nikada ne dolaze u kontrolu - kao sto sam reko nemaju ugovora s kucom.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 29-01-06 u 12:29. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: digitalne satelitske ja imam digimax dsr 9010 i trebam pomoć oko dekodiranja nekih programa probao sam ručno(stisneš 0) ali nikako mi se ne pojavljuje prozorčić za unos kodova.ako netko zna šta da napravim neka stavi postupak |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: digitalne satelitske CroSat Education Upload Center -idi na ovu stranicu ,vidi koji je tvoj model ,skini i pogledaj -imaš objašnjen postupak ubacivanja pomoču kabela,možda ima i ručno ali nisam siguran -poz... |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalne, digitalne satelitske, dream box 500, satelitske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

: