Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi digitalne satelitske u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: sony šta mi sve treba da spojim receiver i kompjuter(koji tip kabla)? Null-modem kabel 9pinski ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-06, 19:48   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-05
Godina: 35
Poruka: 195
Choky-Zg se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Choky-Zg
Re: digitalne satelitske

Citat:
Pravi autor: sony Pogledaj Poruke
šta mi sve treba da spojim receiver i kompjuter(koji tip kabla)?
Null-modem kabel 9pinski RS-232 zensko-zenski,osim za samsung musko zenski

Dodane Slike
Tip Fajla: gif image003.gif (1.6 KB, 12 pogleda)
Choky-Zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-06, 21:48   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-06
Poruka: 252
sony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono nešto

gdje mogu kupiti nulmodem kabel?
sony je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 10:32   #23 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Bio bih zahvalan da mi netko kaze kolko kosta dekoder, kartica i neki tv servis da mi to pokopca. Kupio sam neki Digimax 9010 jos u sedmom mjesecu i od tad nisam nista skopcao. Bio je na akciji, 600 kn mislim.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 16:30   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 41
Poruka: 42
šole se izdvaja iz mase

-da bi nešto naučio moraš posjetiti neki satelitski forum koji se bavi tim temama
-tamo imaš detaljna uputstva za sve digitalne risivere , ako slučajno nema samo postavi pitanje u odgovarajuči post i pričekaj odgovor
-neko uvijek odgovori
-za početak pogledaj ovdije imaš nekih potrebnih alata
- crosat.org offers | Satellite Receiver | Digital Receiver I Hdmi | Hdtv | Upload Center

zatim obavezno jedan od foruma
-http://perfect-digitalsat.com/forum/index.php
-http://www.kerman.hr/forum/default.asp
-http://www.satelitskiforum.net/wbb2/index.php

-nadam se da neče biti problema zbog ovih linkova

-na svakom od tih foruma imaš "tražilicu" u koju upišeš naziv risivera i dobiješ sve što je pisano o toj temi
-sve pročitaj i što nije jasno pitaj
-mislim da če te svi prvo pitati imaš li staru ili novu verziju Digimaxa 9010

-poz...

Zadnji Uredio Kristijan : 27-01-07 u 02:00.
šole je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 12:21   #25 (permalink)
SDSS president

Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Hvala ti, već sam mislio da nitko neće odgovorit. Pokušat ću to sredit poslije blagdana.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 18:27   #26 (permalink)
Starter

šole se izdvaja iz mase

ok tako češ najprije sve savladat

i ja sam sve što znam o Sat Tv i risiverima naučio na raznim forumima

poz...
šole je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 16:27   #27 (permalink)
SDSS president

Namjeravam kupiti Samsung DSR 9400VIA pa me zanima ima li tko kakva iskustva s tim uređajem, je li dobar, isplati li ga se kupiti. Šole vidio sam da se kužiš u te stvari pa te molim za mišljenje.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 21:40   #28 (permalink)
Starter

šole se izdvaja iz mase

nisam jedno vrijeme bio u mogučnosti dolaziti na forum pa ti tek sad odgovaram na pitanje
nadam se da nije kasno

evo ti samo link pa usporedi taj pomenuti model sa ostalim modelima samsunga

Satelitska televizija - Prijemnici - Samsung DSR 9400 VIA

- a ja ču ti sutra još reči neke konkretnije stvari oko tog modela
-dobiču ih večeras iz prve ruke

poz...
zašto nam je dat?
šole je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 02:02   #29 (permalink)
SDSS president

Hvala ti, razmišljao sam i o kupnji 9500 VIA CI-a. Što misliš o njemu?
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-07, 16:37   #30 (permalink)
Starter

šole se izdvaja iz mase

znači ovako onaj prvi koji si pomenio 9400 na kupuj jer nema nikakvu podršku za one bolje kanale
-znači nečeš moči ubacivati ključeve da bi mogao gledati one kodirane što je i cilj kad se kupuje digitalni satelitski risiver

-jedini dobar samsung je ovaj koji si sad pomenio 9500 VIA CI , on ima dobru podršku za otključavanje kodiranih programa

e sad vidi koliko ti košta taj samsung i koliko je on isplativ jer za 1500-1600 kuna možeš kupiti odličan risiver recimo Dream box 500
-sa njim možeš sve , čita sve kartice , podržava internu emulaciju ,podržava CS i sa njim sigurno nečeš pogrješiti , jer može skoro sve što i njegovi poznatiji srodnici Dream box 7020 i 7000 , koji koštaju oko 4000 kuna

- digitalni risiver nečeš kupovati svaki dan zato se bolje malo strpi i kupi pravu stvar nego kupiti nešto i onda svatiti da nešto ne možeš gledati
-svi programi za koje si čuo su gledljivi i moguče ih je gledati ako ih tvoja antena skenira
-http://www.lyngsat.com/
- na ovoj adresi se upoznaj sa satelitima , njihovim frekvencijama te paketima i programima
- kad odlučiš šta želiš gledati onda se odluči za risiver koji to može

-sa Dream boxom 500 nečeš pogrješit ni u kom slučaju

-sve što te zanima samo pitaj

poz...
zašto nam je dat?
šole je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: digitalne, digitalne satelitske, dream box 500, satelitske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114