| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi digitalne satelitske u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: sony šta mi sve treba da spojim receiver i kompjuter(koji tip kabla)? Null-modem kabel 9pinski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: digitalne satelitske Bio bih zahvalan da mi netko kaze kolko kosta dekoder, kartica i neki tv servis da mi to pokopca. Kupio sam neki Digimax 9010 jos u sedmom mjesecu i od tad nisam nista skopcao. Bio je na akciji, 600 kn mislim. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: digitalne satelitske -da bi nešto naučio moraš posjetiti neki satelitski forum koji se bavi tim temama -tamo imaš detaljna uputstva za sve digitalne risivere , ako slučajno nema samo postavi pitanje u odgovarajuči post i pričekaj odgovor -neko uvijek odgovori -za početak pogledaj ovdije imaš nekih potrebnih alata - crosat.org offers | Satellite Receiver | Digital Receiver I Hdmi | Hdtv | Upload Center zatim obavezno jedan od foruma -http://perfect-digitalsat.com/forum/index.php -http://www.kerman.hr/forum/default.asp -http://www.satelitskiforum.net/wbb2/index.php -nadam se da neče biti problema zbog ovih linkova -na svakom od tih foruma imaš "tražilicu" u koju upišeš naziv risivera i dobiješ sve što je pisano o toj temi -sve pročitaj i što nije jasno pitaj -mislim da če te svi prvo pitati imaš li staru ili novu verziju Digimaxa 9010 -poz... Zadnji Uredio Kristijan : 27-01-07 u 02:00. |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: digitalne satelitske Hvala ti, već sam mislio da nitko neće odgovorit. Pokušat ću to sredit poslije blagdana.
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: digitalne satelitske Namjeravam kupiti Samsung DSR 9400VIA pa me zanima ima li tko kakva iskustva s tim uređajem, je li dobar, isplati li ga se kupiti. Šole vidio sam da se kužiš u te stvari pa te molim za mišljenje. ![]()
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: digitalne satelitske nisam jedno vrijeme bio u mogučnosti dolaziti na forum pa ti tek sad odgovaram na pitanje nadam se da nije kasno evo ti samo link pa usporedi taj pomenuti model sa ostalim modelima samsunga Satelitska televizija - Prijemnici - Samsung DSR 9400 VIA - a ja ču ti sutra još reči neke konkretnije stvari oko tog modela -dobiču ih večeras iz prve ruke poz...
__________________ Ako je život dobro, zašto nam ga oduzimaju? Ako je zlo, zašto nam je dat? |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: digitalne satelitske Hvala ti, razmišljao sam i o kupnji 9500 VIA CI-a. Što misliš o njemu?
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: digitalne satelitske znači ovako onaj prvi koji si pomenio 9400 na kupuj jer nema nikakvu podršku za one bolje kanale -znači nečeš moči ubacivati ključeve da bi mogao gledati one kodirane što je i cilj kad se kupuje digitalni satelitski risiver -jedini dobar samsung je ovaj koji si sad pomenio 9500 VIA CI , on ima dobru podršku za otključavanje kodiranih programa e sad vidi koliko ti košta taj samsung i koliko je on isplativ jer za 1500-1600 kuna možeš kupiti odličan risiver recimo Dream box 500 -sa njim možeš sve , čita sve kartice , podržava internu emulaciju ,podržava CS i sa njim sigurno nečeš pogrješiti , jer može skoro sve što i njegovi poznatiji srodnici Dream box 7020 i 7000 , koji koštaju oko 4000 kuna - digitalni risiver nečeš kupovati svaki dan zato se bolje malo strpi i kupi pravu stvar nego kupiti nešto i onda svatiti da nešto ne možeš gledati -svi programi za koje si čuo su gledljivi i moguče ih je gledati ako ih tvoja antena skenira -http://www.lyngsat.com/ - na ovoj adresi se upoznaj sa satelitima , njihovim frekvencijama te paketima i programima - kad odlučiš šta želiš gledati onda se odluči za risiver koji to može -sa Dream boxom 500 nečeš pogrješit ni u kom slučaju -sve što te zanima samo pitaj poz...
__________________ Ako je život dobro, zašto nam ga oduzimaju? Ako je zlo, zašto nam je dat? |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalne, digitalne satelitske, dream box 500, satelitske |
« Canon IXUS 50
|
Video nadzor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.