| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi DivX subtitleovi u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo opet ja sa DVD pitanjima Zanima me kako prilagodit subtitlove da bi bili čitljivi na TV-u? Naime, na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Godina: 25
Poruka: 17
![]() | DivX subtitleovi Evo opet ja sa DVD pitanjima Zanima me kako prilagodit subtitlove da bi bili čitljivi na TV-u? Naime, na DVD-u imam samo funkciju uključivanja i isključivanja subtitleova. A oni su kao prvo premali, slova su bijela bez pozadine (što je problem za format 4:3) i hrvatske znakove ne prepoznaje. E ovo zadnje, ako nista drugo, ću riješit zamjenom ć sa c itd, al mi ovo dvoje predstavlja problem. U uputama piše da trebaju biti .smi tipa iako on čita i .sub i .srt. E sad, da li postoji neki program za uređivanje, pretpostavljam da promjena veličine slova u notepadu ne bi pomogla (iako moram priznati da nisam probao). Zahvaljujem na odgovorima!! Zadnji Uredio raven21 : 28-02-07 u 20:24. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: DivX subtitleovi Da, upotrijebi WinAvi Video Converter, trebat će ti i VobSub plug-in (sastavni dio K-Lite Codec Pack-a) da ti povuče titlove i integrira ih u DVD, i dobivene fajlove zaprži preko Nerota na DVD i to ti je to.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: divx, subtitleovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:38.