| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Dvd Linijski Snimač u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi, neka mi se netko javi ko ima iskustva sa linijskim DVD snimačima sa HDD. Osobno prefriram PIONER, ali ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-01-06 Godina: 33
Poruka: 14
![]() | Dvd Linijski Snimač Ljudi, neka mi se netko javi ko ima iskustva sa linijskim DVD snimačima sa HDD. Osobno prefriram PIONER, ali ako netko zna bolju marku neka javi. Da li neki model ima mogućnost prebacivanja sadržaja na PC? Željno išćekujem svaki savjet ili linkove za recenzije snimača. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvd Linijski Snimač Ja imam Panasonicov, ne znamtočno model... osnovna namjena snimanje trenutnog programa sa tv-a, pa gledanje poslje, ne spajam na PC, nemam kabelskuili sl, pa nema ništa štobi vrijedilo trjanije čuvati, inače, možeš na grafičku sa TVin-om, spojiti na bilo koji vanjski uređaj, pa i na linijski DVD, mislim, al nisam siguran... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, linijski, snima269 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.