| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi In-ear slušalice u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam MP3 player, ali nisam baš zadovoljan sa slušalicama, pa kupujem nove, zainteresirao sam se za one in-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | ![]() evo ti ove, odlicne... Sony MDR-NC11A je da kostaju malo vise neg imas... ali imaju noise canceling, pa ti smanjuju buku izvana. a za 300 kn su ove top : ![]() njihov as je basbooster, tak da rokaju ko lude... link |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | a ako hoces kvalitetu kakvu samo japan moze pruziti i imas para da to podupres (100 EUR) onda ovo (p.s. to je moj izbor, makar nemam takve, imam sony od 350 kn)![]() evo jos nekaj samo za oci napajat... Ultimate Ears® "How music is ment to be heard" UE-10 Pro™ Custom made, moras prije otici da ti uzmu odljevak usne skoljke, i onda ti po tome naprave tak da samo tebi pase u tvoje uho... Top of the tops on the world... Cijena: smijesno, 900$![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: inear, slus alice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

i imas para da to podupres (100 EUR) onda ovo (p.s. to je moj izbor, makar nemam takve, imam sony od 350 kn)
smijesno,