| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Gadgeti u Tehnologija i Tehnika forumu; pa evo topic pošto nabrzake nisam vidio dali ima. topic gdje date link na cool stvari kao male lcd-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wayward | Gadgeti pa evo topic pošto nabrzake nisam vidio dali ima. topic gdje date link na cool stvari kao male lcd-e mp3, mp4 playere, tipkovnice, miševe i sl. evo za početak jedna cool tipkovnica i miš. Optimus keyboard Mus2 computer mouse
__________________ tražim posao u zagabrii - svaka preporuka dobrodošla |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gadgeti Najmanji laptop na svijetu... Ima tu i najveci...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| But you see, it's not me | Re: Gadgeti Evo jedan blog sa najnovijim gadgetima. Ima ih super a ima i onih, paaaa, koji nisu baš super ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gadgeti @daidza pa daj stavi link jebemu... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| But you see, it's not me | Re: Gadgeti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 7
![]() | Re: Gadgeti imaš i na žitnjaku duckas (kod alce) ili online http://www.hocuto.hr/ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| auvanvueeee | Re: Gadgeti Ledena pivska krigla Ljubitelji ledeno hladnog piva – ovo je vaš dan. Nikada više topla piva. Nikada više kockice leda u vašem omiljenom prehrambenom napitku (jedan od 10 smrtnih pivskih grijeha). Nikada više apstinencija do idealne temperature. Tu je ... (teatralna muzka)... LEDENA PIVSKA KRIGLA. Ledeno hladna pivska krigla od cvrstog dvostrukog akrilita punjena prozirnim netoksicnim gelom koji se smrzava. Doduše, sama krigla nije ledena dok je ne smrznete. Zato van sa smrznutim graškom i ribljim štapicima. Jednom kada je smrznete i napunite pivom (može i neki sokic ako baš morate) – osjecaj je kao da pijete iz caše od leda. Vaša piva ce uvijek biti ledena. SLAINTE!!! ----------------------------------------------------------------------------------- Komentar - Datum: 9.2.2007 1:13:44 | Febo Posjedujem kriglu i mogu reći samo sve najbolje o njoj. Nakon Ledene pivske krigle moj se život promijenio i smršavio sam 34 kg u 2 mjeseca i diplomirao na FER-u. Svakako probajte, meni je pomoglo. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: tehnika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.