e zanima me jel zna netko od vas gdje se može kupiti frizbi sa LED diodama? danas sam vidio kod sc-a ekipu da se dodaje s tim pa me zanima di to nabavit...
Raspravljate o temi Gadgeti u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: xarfaxus Gief...di to ima nabavt??? ja kupio prije u Kauflandu. evo još malo geđeta...
e zanima me jel zna netko od vas gdje se može kupiti frizbi sa LED diodama? danas sam vidio kod sc-a ekipu da se dodaje s tim pa me zanima di to nabavit...
Igrica u kojoj gurnete prst u kutijicu i dražite životinje na ekranu.
Retro je ponovno u modi. Dost je bilo malih mobitela, budite faca i uštekajte pravu telefonsku slušalicu u mob i razgovarajte ko pravi čoek!
S ovom budilicom ziher nikad nećete zaspat (osim ako je ne zalijepite u zid) jer propeler počne letat po sobi, a propeler je ključ za gašenje budilice.
Equalizer majca, samo za prave partijanere.
Univerzalni daljinski za gašenje TV-a, linija i ostale elektronike. Ide vam mjuza u bircu na živac, klik klik i nema više.
Laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje...e nema više toga uz ovaj gadget. Analizira glas i određuje jel istina ili laž izrečena. (muškarci najebali ste)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
cool
![]()
evo loptice za picigin
Waboba loptica
baza, ali ovo moze svaka loptica za picigin ako je pravilno bacis![]()
svjetleca pipa
svjetlechi tush
![]()
All in all you're just another brick in the wall......
Vuxs di ima kupit to i koliko otprilike košta?
odi na stranicu hoću to, tamo imaš takih "pizdarija"
Mini Cash-Can and Toothpick Case Review
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞