| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Gadgeti u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: xarfaxus Gief...di to ima nabavt??? ja kupio prije u Kauflandu. evo još malo geđeta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gadgeti ![]() Igrica u kojoj gurnete prst u kutijicu i dražite životinje na ekranu. ![]() Retro je ponovno u modi. Dost je bilo malih mobitela, budite faca i uštekajte pravu telefonsku slušalicu u mob i razgovarajte ko pravi čoek! ![]() S ovom budilicom ziher nikad nećete zaspat (osim ako je ne zalijepite u zid) jer propeler počne letat po sobi, a propeler je ključ za gašenje budilice. ![]() Equalizer majca, samo za prave partijanere. ![]() Univerzalni daljinski za gašenje TV-a, linija i ostale elektronike. Ide vam mjuza u bircu na živac, klik klik i nema više. ![]() Laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje...e nema više toga uz ovaj gadget. Analizira glas i određuje jel istina ili laž izrečena. (muškarci najebali ste )
__________________ Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gadgeti svjetleca pipa ![]() svjetlechi tush ![]()
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gadgeti
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: tehnika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

)