| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Gdje po TV? u Tehnologija i Tehnika forumu; Eh ovak... gdje bi vi išli gledati tv-e da vam treba za uređenje kuće? Treba mi lcd...preferiram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gdje po TV? Eh ovak... gdje bi vi išli gledati tv-e da vam treba za uređenje kuće? Treba mi lcd...preferiram sony zbog iskustva al može i drugo... veličina 80 cm u dijagonali Ja bi recimo išo u Sancta Domenicu, možda Ve-Mil, ali ne znam gdje još... Fala unapred
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje po TV? Tamo gdje mi daju veći popust, obiđi par trgovina Zašto baš lcd?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje po TV? Koliko znam uskoro dolaze manje plasme sa po meni boljom "slikom" od lcd-a a cijene bi trebale biti podjednake Inače moja je praksa ili potražiti najbolju cijenu ili otići u neku manju trgovinu gdje nekog znam i dogovoriti sa njim da mi ne ispuni datum u garanciji pa u slučaju kvara samo dopišem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje po TV? da... ja preferiram veće radnje jer su cijene uvijek niže zato kaj naruče više proizvoda...ali mi svakako treba neki kvalitetniji tv pa tu ne gledam na cijene (do 10000 kn gornja granica) išo bi ja pogledat negdi te tv-e jer na netu vidim samo specifikacije al moram to uživo vidjet da bi si uklopio ak neko zna di se prodaju... (nemojte samo reć pevec )
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
« Sky star 2
|
Mini projektor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:56.

)