Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

gdje u zagrebu ugraditi čip za PS2

Raspravljate o temi gdje u zagrebu ugraditi čip za PS2 u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; pozdrav svima... imam jedan problem a to je zvani zagreb.... najverojatno je to koliko podata i informacija ti možeš naći ...

Regularni forumas Avatar od korisnika noughty11
    Datum registracije
    17-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    140
    Liked
    0 times

gdje u zagrebu ugraditi čip za PS2

pozdrav svima... imam jedan problem a to je zvani zagreb.... najverojatno je to koliko podata i informacija ti možeš naći tu u i o zagrebu ali se za to isto tako treba dobro namučiti...

Stvar je sljedeća: imam novi Play station 2, znači bez čipa pokreće samo origigi...
    toliko sam vremena proveo googlajući i tražeći gdje i za koliko kvalitetno ugraditi čip za pleyku u zagrebu ali na kraju je bilo 0 bodova....

Zato ako je neko imao slično iskustvo ili zna koja je firma, servis, shop, čipoteka ili nešto slično da dobro, pouzdano i naravno kvalitetno ugrađuju te čipove da podjeli i u ovoj temi....

hvala svima unaprijed
    bolje biti pijan nego ROCK star!!!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: gdje u zagrebu ugraditi čip za PS2

imas u heinzlovoj servis bas za to, guglaj SMD ELEKTRONIK...cijena ugradnje modchipa ti je 350 kn (bar je tolko bilo meni za PS2 fat) i ugraduje ti se modbo 745 (kod mene, neznam jel ide isti u slim PS2)...

adresa servisa ti je Heinzlova 47b, Zagreb, al prvo se moras najaviti covjeku u servisu: 098/280-850 , Josip.

Datum registracije
    17-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    140
    Liked
    0 times

Thumbs up Re: gdje u zagrebu ugraditi čip za PS2

Citat Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
    imas u heinzlovoj servis bas za to, guglaj SMD ELEKTRONIK...cijena ugradnje modchipa ti je 350 kn (bar je tolko bilo meni za PS2 fat) i ugraduje ti se modbo 745 (kod mene, neznam jel ide isti u slim PS2)...

adresa servisa ti je Heinzlova 47b, Zagreb, al prvo se moras najaviti covjeku u servisu: 098/280-850 , Josip.
    hvala stari... potražio sam i našao šta me je zanimalo... sad bi moglo biti da mi GT4 oduzme koju godinu života...

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

hahaha....meni je oduzeo ne samo godinu, nego svako slobodno vrijeme...a bojim se pomisliti sto ce biti iduce godine kad nabavim GT5...lol...nema me vise na ovom svijetu....

Datum registracije
    17-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    140
    Liked
    0 times

haha... srećom pa nije izašao na pc platformama.... inače bi bio "GT hodajuća mumija" danas... ili bi iša ja natjecanja sa onim ludim japancima... Zato mi sada slijedi niti košarke niti nogometa, samo daj GeTea...

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Imaš po oglasniku tipova koji to rade.Ja sam čip u svom PS2 ugradio prije nekih 5 godina,i još uvijek radi,i to super.Meni se prigovaralo zato jer mi je čip Mars,kao da sam se time zahebao jer je Messiah kao 2-3 put bolji,a sad gledam svi frendovi koji su ugradili Messiah više ne mogu igrati PS2 jer im je čip crko.
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

evo mali update, mada nebu bas nekom od koristi na nasem forumu...opet ko zna...izasel je novi modbo modchip verzije 4...fora kod ovog cipa je to kaje univerzalan s svim PS2 konzolama od V1 do V18...nema vise gledanja koja je verzija konzole...ide na sve... kolko sam gledao na stranicama SMD elektronik tj console universe, imaju modbo 745/4.0 i cijena je 95 cuna...ugradnja je 300 kuna (ugradnja plus cip), znaci 50 kuna jeftinije nego do sad...eto cisto tolko...
    Zadnji Uredio macor : 20-07-09 u 01:26

Starter
    Datum registracije
    07-04-07
    Starost
    31
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

A ima nekih razlika u tim cipovima?
    Naime vidio sam da netko ugraduje i za 200 kuna cip u PS2.

U cemu je razlika? Neke igrice vrti a neke ne ili?

Hvala na odgovoru.

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

razlika je u tome da je to univerzalni cip, znaci za sve moguce verzije PS2, bili fat ili slim (ima ih 16 il 18 verzija, ovisno o trzistu, modelu, pa ovisno kakva je maticna ploca nutra)...cip moze sve sto i ostali modbo cipovi, samo sto ide na sve konzole, tak da nema vise trazenje cipa tog i tog i onda covjeka koji ga ugraduje...

Lajkaj nas na Facebooku