Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

HDTV Signal i reprodukcija mpeg4

Raspravljate o temi HDTV Signal i reprodukcija mpeg4 u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kao i većina vas vjerujem posjedujem HD ready lcd tv sa digitalnim tunerom (sam.le32r86bd) te primam digtalni standard definition signal ...

Starter Avatar od korisnika ORKIO
    Datum registracije
    11-04-07
    Starost
    37
    Poruka
    60
    Liked
    2 times

Cool HDTV Signal i reprodukcija mpeg4

Kao i većina vas vjerujem posjedujem HD ready lcd tv sa digitalnim tunerom (sam.le32r86bd) te primam digtalni standard definition signal koji emitira hrt dom
    i što se tiće programa rtl i nova su stvarno super ali hrt1+2 osjetno lošije.Pa me zanima kakvih iskustva vi imate sa tim problemom.I još bi me zanimalo nigdje nemogu naći dali moj tuner na lcdu može primati mpeg4 format odnosno HDTV jer u uputstvima ja to ne vidim jedino što sam našao da je PODRŽAVA 1080i I 720p
    rezoluciju odnosno kako se to već zove i jel se to uopće može riješiti nekakvom novijom verzijom softwarea na tv-u.

.....dali uopće s obzirom da imam riblju kost antenu dali bi nekakva dvb-t antena
    bila od koristi

Akademik Foruma Avatar od korisnika mirin979
    Datum registracije
    24-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    4,060
    Liked
    0 times

Re: HDTV Signal i reprodukcija mpeg4

Citat Pravi autor: ORKIO Pogledaj Poruke
    Kao i većina vas vjerujem posjedujem HD ready lcd tv sa digitalnim tunerom (sam.le32r86bd) te primam digtalni standard definition signal koji emitira hrt dom
    i što se tiće programa rtl i nova su stvarno super ali hrt1+2 osjetno lošije.Pa me zanima kakvih iskustva vi imate sa tim problemom.I još bi me zanimalo nigdje nemogu naći dali moj tuner na lcdu može primati mpeg4 format odnosno HDTV jer u uputstvima ja to ne vidim jedino što sam našao da je PODRŽAVA 1080i I 720p
    rezoluciju odnosno kako se to već zove i jel se to uopće može riješiti nekakvom novijom verzijom softwarea na tv-u.

.....dali uopće s obzirom da imam riblju kost antenu dali bi nekakva dvb-t antena
    bila od koristi
    moje iskustvo je takodjer da su mi hrt1 i hrt2 losiji
    Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Re: HDTV Signal i reprodukcija mpeg4

Citat Pravi autor: ORKIO Pogledaj Poruke

bila od koristi
    e ovako: ne možeš ti sa svojim tunerom koji je ugrađen u taj tv gledati taj signal,zašto?
    zato jer taj dvb-t tuner je mpeg2 tebi treba znači neki dvb-t prijemnik koji je mpeg4, a takav košta okolo 3000kn (topfield neki model jerbo nema eto drugih na našem tržištu )

Lajkaj nas na Facebooku