| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi HDTV Signal i reprodukcija mpeg4 u Tehnologija i Tehnika forumu; Kao i većina vas vjerujem posjedujem HD ready lcd tv sa digitalnim tunerom (sam.le32r86bd) te primam digtalni standard definition ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07 Godina: 33
Poruka: 60
![]() | Kao i većina vas vjerujem posjedujem HD ready lcd tv sa digitalnim tunerom (sam.le32r86bd) te primam digtalni standard definition signal koji emitira hrt dom i što se tiće programa rtl i nova su stvarno super ali hrt1+2 osjetno lošije.Pa me zanima kakvih iskustva vi imate sa tim problemom.I još bi me zanimalo nigdje nemogu naći dali moj tuner na lcdu može primati mpeg4 format odnosno HDTV jer u uputstvima ja to ne vidim jedino što sam našao da je PODRŽAVA 1080i I 720prezoluciju odnosno kako se to već zove i jel se to uopće može riješiti nekakvom novijom verzijom softwarea na tv-u. .....dali uopće s obzirom da imam riblju kost antenu dali bi nekakva dvb-t antena bila od koristi |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDTV Signal i reprodukcija mpeg4 Citat:
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: HDTV Signal i reprodukcija mpeg4 Citat:
zato jer taj dvb-t tuner je mpeg2 tebi treba znači neki dvb-t prijemnik koji je mpeg4, a takav košta okolo 3000kn (topfield neki model jerbo nema eto drugih na našem tržištu ) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: antena, lcd, tuneri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:34.

ali hrt1+2 osjetno lošije.Pa me zanima kakvih iskustva vi imate sa tim problemom.I još bi me zanimalo nigdje nemogu naći dali moj tuner na lcdu može primati mpeg4 format odnosno HDTV jer u uputstvima ja to ne vidim jedino što sam našao da je PODRŽAVA 1080i I 720p

)