Nekako mi se cini preveliko to
Raspravljate o temi iPad - Apple Tablet u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Na Appleovoj konferenciji slijedeće srijede trebao bi biti predstavljen i novi operativni sistem za iPhone, 4.0, kao i iLife 2010 ...
Zadnji Uredio pharaoh : 22-01-10 u 17:24
Nekako mi se cini preveliko to
taman sam sad htio predložit da se promijeni nziv teme, jer se je pogađalo kako će se zvati, i eto zove se iPad...
naslov promijenjen
ma sve super, ali kod nas će to koštati bar 2k ojra, pa šugavi iphone košta soma![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Svaka čast svemu, ali koja (da izvinete) budala bi uzela ovo prije jednog moćnog novog laptopa?
Pogledaj koliko je to? WTF?
Isto kao i laptop, moraš imati torbu za njega i nosati u ruci...![]()
U ameriki će koštat 500 $, i eto ova budala bi to uzela, imam hrpu skeniranih stripova koje bi bilo idealno čitat na ovom čudu i da ne govorim o eBooks, ja se nadam da bude jeftiniji, već vidim primjenu u školama, sve knjige u eFormatu na HDD-u, wifi povezan sa pločom itd, itd......
uopce nije losa stvar,no ko sto je vec receno najveci problem je cijena kod NAS...da je cijena ko u amera nebi se nitko zalio...al eto,sirmasne drzave treba pljackati koliko se god moze
inace cijena kod nas bi trebala biti cca 5000kn (500$ tamo = 500€ u europi = 500€ + 33% kod nas = 4800kn)