svidja mi se ova stvarcica![]()
Raspravljate o temi iPad - Apple Tablet u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; naravno da je hitler već reagirao...
svidja mi se ova stvarcica![]()
i meni ali samo neznam koliko će cijena biti kod nas
ja imam iphone od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet da ga prodam ili popljuvam,uz milijun aplikacija ja ne znam šta tražiti više od mobitela uz solidnu kameru
ovaj ipad mi se čini o.k. samo da je moda mrvicu manji![]()
solidna kamera na iphone-u?
moj mobitel je košta 1.100 kn u 8. misec 2008., malo posli toga je cini mi se dosa iPhone na hrvatsko tržište, ne sican se cijene, valjda oko 7.000 kn kao slobodan uređaj, ispravite me ako griješim, a oba mobitela imaju 2 mpx kameru...ne virujen da ima puno bolju optiku...toliko o kamerama...
sorry za offtopic!
da, jer ovo nije uvecani iPhone nego je uvecani iPod Touch,a iPod kosta 1400kn u ducanu
iPhone i Ipod su skoro identicni...razlike su sto Ipod nema kamere,gps,telefoniranje i sms (ocito to kosta u apple jos 5000kn gore)...isto to i iPad nema tako da nema na cemu nabiti cijenu vecu od iPhone-a
Zadnji Uredio vacs : 29-01-10 u 11:49
Aha... OK, živi bili pa vidjeli...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
kažeš solidna kamera...ja san usporedia sliku na mojoj Nokiji od 1100 kn i na iPhone-u - identična.
Pa jebemu ako je optika na tolikoj razini na kakvoj ti govoriš, zašto se štedi na rezoluciji, nije mi jasno.
(za boldano): ne govorimo o 5 ili 8 mpx, nego o mizerna 2 mpx...
Oću ti reć da za tolike novce utrpat takvu kameru - sramota!
al opet nije kamera ta koja mu "dize cijenu" u nebesa, al nisi je triba onda ni spominjat...po meni je taj uređaj precijenjen.
opet mi off topic...
Zadnji Uredio Splitskadica : 29-01-10 u 15:26
slažem se ali oću ti reći masa ljudi se ponese rezolucijom a ne optikom,optika je sasvim o.k.
ma oću ti reći da je kamera sasvim solidna,istina za te novce je moga biti i puuuuno bolja
točno opet,nije iPhone skup radi kamere,skup je radi raznih mogućnosti i aplikacija i ja osobno taj aparat nikad nebi minja i meni je odličan pa sad..
btw,ovaj iPad mi se čini o.k. i ovo sasvim sigurno nije zamjena za laptop kao što tu neki tvrde![]()