Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 27

iPad - Apple Tablet

Raspravljate o temi iPad - Apple Tablet u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; naravno da je hitler već reagirao...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: iPad - Apple Tablet

naravno da je hitler već reagirao

Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

svidja mi se ova stvarcica

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    svidja mi se ova stvarcica
    i meni ali samo neznam koliko će cijena biti kod nas
    ja imam iphone od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet da ga prodam ili popljuvam,uz milijun aplikacija ja ne znam šta tražiti više od mobitela uz solidnu kameru
    ovaj ipad mi se čini o.k. samo da je moda mrvicu manji

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

solidna kamera na iphone-u?

moj mobitel je košta 1.100 kn u 8. misec 2008., malo posli toga je cini mi se dosa iPhone na hrvatsko tržište, ne sican se cijene, valjda oko 7.000 kn kao slobodan uređaj, ispravite me ako griješim, a oba mobitela imaju 2 mpx kameru...ne virujen da ima puno bolju optiku... toliko o kamerama...

sorry za offtopic!

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    inace cijena kod nas bi trebala biti cca 5000kn (500$ tamo = 500€ u europi = 500€ + 33% kod nas = 4800kn)
    Zar ti stvarno misliš da će ovo biti JEFTINIJE od iPhone-a?
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    Zar ti stvarno misliš da će ovo biti JEFTINIJE od iPhone-a?
    da, jer ovo nije uvecani iPhone nego je uvecani iPod Touch,a iPod kosta 1400kn u ducanu

iPhone i Ipod su skoro identicni...razlike su sto Ipod nema kamere,gps,telefoniranje i sms (ocito to kosta u apple jos 5000kn gore)...isto to i iPad nema tako da nema na cemu nabiti cijenu vecu od iPhone-a
    Zadnji Uredio vacs : 29-01-10 u 11:49

Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
    oba mobitela imaju 2 mpx kameru...ne virujen da ima puno bolju optiku... toliko o kamerama...
    samo malo,jeli tebi mjerilo rezolucija ili optika na kameri??
    ako je rezolucija nemamo mi o čemu raspravljati
    iPhone ima super optiku a jeba rezoluciju koji će mi qur..!?

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Aha... OK, živi bili pa vidjeli...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
    samo malo,jeli tebi mjerilo rezolucija ili optika na kameri??
    ako je rezolucija nemamo mi o čemu raspravljati
    iPhone ima super optiku a jeba rezoluciju koji će mi qur..!?
    kažeš solidna kamera...ja san usporedia sliku na mojoj Nokiji od 1100 kn i na iPhone-u - identična.
    Pa jebemu ako je optika na tolikoj razini na kakvoj ti govoriš, zašto se štedi na rezoluciji, nije mi jasno.
    (za boldano): ne govorimo o 5 ili 8 mpx, nego o mizerna 2 mpx...
    Oću ti reć da za tolike novce utrpat takvu kameru - sramota!

al opet nije kamera ta koja mu "dize cijenu" u nebesa, al nisi je triba onda ni spominjat...po meni je taj uređaj precijenjen.

opet mi off topic...
    Zadnji Uredio Splitskadica : 29-01-10 u 15:26

Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Pa jebemu ako je optika na tolikoj razini na kakvoj ti govoriš, zašto se štedi na rezoluciji, nije mi jasno.
    slažem se ali oću ti reći masa ljudi se ponese rezolucijom a ne optikom,optika je sasvim o.k.

Oću ti reć da za tolike novce utrpat takvu kameru - sramota!
    ma oću ti reći da je kamera sasvim solidna,istina za te novce je moga biti i puuuuno bolja

al opet nije kamera ta koja mu "dize cijenu" u nebesa, al nisi je triba onda ni spominjat...po meni je taj uređaj precijenjen.
    točno opet,nije iPhone skup radi kamere,skup je radi raznih mogućnosti i aplikacija i ja osobno taj aparat nikad nebi minja i meni je odličan pa sad..

btw,ovaj iPad mi se čini o.k. i ovo sasvim sigurno nije zamjena za laptop kao što tu neki tvrde

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku