| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi iPhone u Tehnologija i Tehnika forumu; apsolutno savršena spravica pregled muzičkih fileova, slika, all in one... jednostavno savršeno jedini "mobitel" za koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: iPhone, kaj mislite? apsolutno savršena spravica pregled muzičkih fileova, slika, all in one... jednostavno savršeno jedini "mobitel" za koji bi dao preko 3000 kn
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() | Re: iPhone tipkovnica je super, samo se moraš naviknut... je malo bed za sms i mail al mislim da bi preživio dizajn? predobar listanje datoteka, pregled fotografija, all in one ![]() a što se tiče ovog na suncu, ima senzor, i prilagodjava pozadinsko osvjetljenje okolini jedini "mobitel" za koji bi dao preko 3000 kn jedini mobitel u potpunosti se slažem s ovim
__________________ shit happens... every day! Zadnji Uredio baselover : 27-06-07 u 17:20. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: iPhone, kaj mislite? sigurno kad je prva generacija i zato ga valja propustit? meni je okej i mislim da će njegov izlazak postavljati standarde ubuduće inače nisam mac fan (jedino mi se dizajn svidja) ali ovo im je genijalno ova gina mi djeluje pomalo isfrustrirano, mislim.. Citat:
ko te tjera da stojiš u redu?
__________________ shit happens... every day! Zadnji Uredio baselover : 27-06-07 u 17:29. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: iPhone ohhhhhhh ... stranica koja se zove i-scream .... mogu mislit kak su realni i objektivni .... NEMA: 3G - ima EDGE podršku za Flash (ili bilo koji drugi plug-in u browseru) MMS kameru na razini k800 snimanje videa bateriju koju možeš izvuć .. za reset recimo SIM karticu proširenje memorije bla ... bla .... LG Prada ima isto touch screen sučelje, pa ju ljudi ne dižu u nebesa .. meni je svak ko priča kak je iPhone predobar, mrak, jeben, cool, a da ga nije ni vidio - DEBIL .... pričaj o onome kaj znaš .. jesi vidio mob? ... NE? pa kaj onda pričaš .... osobno - visok sam, imam dugačke prste i velike šake i touch screen tipkovnica bi mi radila hrpu problema .... jel iPhone cool? nekima je ... jel "povratak Isusa među nas"? NE .... |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() | Re: iPhone jesi ti vidio taj telefon? kako znaš da nije dobar? meni je svako ko ovako raspravlja: NADRKANI DEBIL!! to što imaš dugačke prste ti može samo pomoć pazi još ovo DIZAJN? predobar LISTANJE FILEOVA? predobro jesi ti vidio taj telefon? šta si onda ti? debil koji radi u nokii? ili lg-u? i da, btw, pročitaj pravila
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: iPhone pa nisam ih još ni proučio, barem ne lg al ovako na prvi pogled- baterija, features općenito, ekran... Citat:
mislim smiješno p.s. mislim da neću nastavit vrijeđat nije mi to ni bio cilj
__________________ shit happens... every day! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: iPhone, kaj mislite? Citat: touch screen je cool, ali daj napiši SMS na njemu .... di je MMS? NEMA? zakaj EDGE, ane 3G (UMTS)? cijena? prestrašna .... slobodna prodaja? nema ... moraš potpisat ugovor na DVIJE godine (u Europi ga ni nema) da, ima hrpa loših stvari ... i glupo je kad ih neko skriva ... jel izgleda cool? DA ali Prada izgleda još bolje ... pa nema milione zombija koji ju dižu u nebesa ... bah .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: iphone |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

ko te tjera da stojiš u redu?