| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi iPhone u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: baselover pa nisam ih još ni proučio, barem ne lg al ovako na prvi pogled- baterija, features ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned | Re: iPhone Citat:
ekran? da super je .... ali kolko je upotrebljiv? features? nema UMTS, nema MMS ... nema hrpu toga baterija? ne traje kolko pričaju .. da bi trajala par sati, moraš isključit hrpu toga (WiFi recimo) .... ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: iPhone pa ima mms.. ni lg nije 3g.. cijena... tu i tu svakom uređaju neki k.. fali pa tako i ovom LG iPhone čini mi se da je ovo more reliable info taj ekran me baš i fascinirao, onaj scroll i te fore. samo ne znam kako razlikuje scroll od klika (kad nema double klika) i dali to šteka.. ovo što sam vidio u njihovim rukama mi izgleda prilično ok, možda se varam i uvijek rade takve telefone, mogli bi odmah napravit da koristi sve j... formate i načine povezivanja, onda bi im preostalo samo da usavrše baterije i napajanje al zašto kad ga je bolje prodat triput nego samo jednom ili dvaput? jbg life z a bitch
__________________ shit happens... every day! Zadnji Uredio baselover : 27-06-07 u 18:14. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: iPhone ma gle .. da smo bar ovako krenuli od početka ... još jednom sorry, ali načito sam se o iPhone-u i previše ... ima predsnosti, ali ima i nedostataka ... nije niš bogom dano. LG sam stavio čisto da se pokaže kak touch screen i nije baš tak nekaj posebno. čito sam kaj pišu ljudi koji su koristili telefone s touch screenom ... i nisu bas oduševljeni ... jednostavno MORAŠ gledat i pazit di stišćeš ... sa "normalnom" tipkovnicom imaš neki filing ... sa ovim nemaš .... brzo pisanje poruka je zajeb .... kratko i jasno ..... MMS nema ... UMTS nema .... hrpu toga nema, ali ima hype ... po meni je hype loša stvar .... svaki hype donese nekaj loše .... telefon je cool, ali ima na tržištu i drugih sa istim forama ... da ne pričam da u amrici moraš potpisat na DVIJE godine, ako ga oćeš .. NEMA u slobodnoj prodaji ..... |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() | Re: iPhone no frx ![]() ova opća euforija može dovest do razočaranja to da al ovaj senzor za pregled slika, scrollanje po albumima mp3-ica, gašenje screena kad ga prisloniš na uho da se uštedi baterija, onaj zoom sa dva prsta, internet browser koji, usput prvi put vidim da je na razini upotrebljivosti za tako malen uređaj (možda zbog marketinga), mora se priznat da je u najmanju ruku impresivno.. u svakom slučaju ja sam tip koji bi ga odabrao prije nekog palma jel zna neko zašto mi ona online simulacija funkcija iphone-a uvijek zašteka? dali bi radila da imam safari npr.? imam MF btw.
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: iPhone cijena nokie? ![]() kamera puno bolja to da. šta će mi mms kad imam mail? treba iphoneu dat šansu, sljedeći će bit bez greške Citat:
__________________ shit happens... every day! Zadnji Uredio baselover : 28-06-07 u 13:40. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iPhone evo jos malo o iPhone. btw ja sam veliki poklonik Applea i njegovih uređaja ![]() 123Macmini.com - News - iPhone Roundup
__________________ 20LEGEND |
| | |
![]() |
| Tagovi: iphone |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.