| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi iPhone u Tehnologija i Tehnika forumu; prika kaze da ga je platia 600 eura nije losa stvar,mos se prikljucit bilo kome na internet usred grada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iPhone prika kaze da ga je platia 600 eura nije losa stvar,mos se prikljucit bilo kome na internet usred grada ako mu nije veza sifrirana skroz ok zvuk i slika za muziku i photo meni je to preskupo i prevelik da bi ga nosia okolo al definitivno sminka kojom zasad mos sarmirat bilo kou curu tipkajuci po touch screenu ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iPhone procitao sam da je apple odredio maksimalnu cijenu po kojoj ce se moc prodavat a to je 300 dolara vrlo je moguce da se otvori itunes music store na ovim podrucjima
__________________ Robson 7 |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: iPhone 300$ je manje od 1500kn... znaci svi cemo imat iphone ![]() ajde super al nekkao sam skeptican prema tome
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: iphone |
« TEST: Plasma ili Lcd
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

al mora mu i past cijena nakon nekog vremena..