| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi iPod u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me kako se i da li je uopće ikako moguće skidaju pjesme sa ipoda na komp? Hvala unaprijed sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | iPod Zanima me kako se i da li je uopće ikako moguće skidaju pjesme sa ipoda na komp? Hvala unaprijed sa odgovorima. ![]()
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
![]() | Re: iPod pjesme nemožeš prebacivati sa iPoda na kom,samo sa kompa na iPod. Ali imaš jednu foru koja pali u windowsima namjesti da ti pokazuju skrivene datoteke (Alati-Odrednice mapa-Prikaz-i klikneš na zadnji kružić) i kad to napraviš zaputiš se u Moje računalo i tamo bi trebao vidjeti svoj iPod.Uđeš u njega i ivdjet ćeš "skriveni" fail (izbljedjele boje),pod nazivom Music uđeš u njega i tamo nađeš glazbu koju kaniš prenjeti na PC.Napomena naziv muzike nije kao u stvarnosti imena su šifrirana ali se vide autori kada se pogledaju pod propertis.Malo će ti biti teže naći glazbu koju tražiš ali uz malo truda uspjet ćeš. Ja sam uspijo Sretno !!! Javi ako uspiješ Hvala. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iPod Da izaberes neku alternativu iTunes, mislim da ima neki plugin za Winamp, koji radi sve sto radi iTunes, moožda možeš s njim nešto napraviti... Probaj i OVO
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: ipod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| P: iPod 512 MB | Johnie-Bravo | Mali Oglasi | 18 | 21-05-06 21:10 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.