| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi jedan pametan savjet!? u Tehnologija i Tehnika forumu; imam namjeru uzimati mocan tv i dvd,tv moze biti i plazma ili lcd-uglavnom zelim sebi napraviti malo kucno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imam namjeru uzimati mocan tv i dvd,tv moze biti i plazma ili lcd-uglavnom zelim sebi napraviti malo kucno kvalitetno kino,e sad znalci pomagajte,vasi savjeti sta bi vi,koji tv,koji dvd pa cak i glazbena linija..koje marke i zasto,e sad ne bas najgore ni najeftinije a niti najmocnije niti najskuplje,ono najbolje odvagano ulozeno-dobiveno????? |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=Kristijan;300450]definitivno samsung bilo koji i po cijeni i kvaliteti, ja imam dosta od toga i zadovoljan sam[/QUOT i ja osobno imam lcd od samsunga i vrlo je dobar.. ..ali za to kucno kino cu sve opcije uzimat u obzir dok ne slozim pravu kompoziciju kvalitete i cijene.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedan pametan savjet!? Kucno kino?? Javi se meni na pp, pa cu ja na poslu sloziti ponudu racunala sa Vistom kao media centar, tv tuner, dvd, sve zivo, u to ukomponiramo neki sustav koji ce biti super tih, a samo kuciste ti izgleda ko linijski uredjaj, dobijes uz to i daljinski, a onda uz to piknemo još i lcd po tvom izboru i zvučnike 7.1 i imaš ubojicu od kucnog kina. ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zanima me konkretno od nekoga ko poznaje dobro tehniku koju plazmu,koji dvd,koju liniju (neki naziv/broj) u tom smislu savjet,malo konkretniji odgovor,znam da sam mozda? zahtjevan ali malo preciznije odgovore bi volio dobiti..hvala konkretnima!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedan pametan savjet!? Citat:
neznam još koje make preferirati u izboru a koje izbjegavati,ćuo sam da su sony,panasonic,philips,samsung,toshiba,lg,sanyo,hitachi,pionner super a sve ostale da su manje vridne i kvalitetne pa neznam koliko je istine u tome ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedan, pametan, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

..ali za to kucno kino cu sve opcije uzimat u obzir dok ne slozim pravu kompoziciju kvalitete i cijene..