Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi jedan pametan savjet!? u Tehnologija i Tehnika forumu; imam namjeru uzimati mocan tv i dvd,tv moze biti i plazma ili lcd-uglavnom zelim sebi napraviti malo kucno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 23:06   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,557
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Question jedan pametan savjet!?

imam namjeru uzimati mocan tv i dvd,tv moze biti i plazma ili lcd-uglavnom zelim sebi napraviti malo kucno kvalitetno kino,e sad znalci pomagajte,vasi savjeti sta bi vi,koji tv,koji dvd pa cak i glazbena linija..koje marke i zasto,e sad ne bas najgore ni najeftinije a niti najmocnije niti najskuplje,ono najbolje odvagano ulozeno-dobiveno?????
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:10   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: jedan pametan savjet!?

definitivno samsung bilo koji i po cijeni i kvaliteti, ja imam dosta od toga i zadovoljan sam
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:29   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Cool Re: jedan pametan savjet!?

[quote=Kristijan;300450]definitivno samsung bilo koji i po cijeni i kvaliteti, ja imam dosta od toga i zadovoljan sam[/QUOT

i ja osobno imam lcd od samsunga i vrlo je dobar.. ..ali za to kucno kino cu sve opcije uzimat u obzir dok ne slozim pravu kompoziciju kvalitete i cijene..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:32   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,168
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Kucno kino?? Javi se meni na pp, pa cu ja na poslu sloziti ponudu racunala sa Vistom kao media centar, tv tuner, dvd, sve zivo, u to ukomponiramo neki sustav koji ce biti super tih, a samo kuciste ti izgleda ko linijski uredjaj, dobijes uz to i daljinski, a onda uz to piknemo još i lcd po tvom izboru i zvučnike 7.1 i imaš ubojicu od kucnog kina.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 14:25   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
ivan599 se izdvaja iz mase

Ja bi na tvom mjestu uzel od Sony-a sve zavisi koju za početak marku preferiraš jel glupo ti je uzet nekaj kaj ne voliš pa neznam kolko to bilo super i kvalitetno!!!
ivan599 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 14:29   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,310
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Za telku bih ti preporucio philips a za ono drugo neznam...
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 14:46   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ivan599 Pogledaj Poruke
Ja bi na tvom mjestu uzel od Sony-a sve zavisi koju za početak marku preferiraš jel glupo ti je uzet nekaj kaj ne voliš pa neznam kolko to bilo super i kvalitetno!!!
zanima me konkretno od nekoga ko poznaje dobro tehniku koju plazmu,koji dvd,koju liniju (neki naziv/broj) u tom smislu savjet,malo konkretniji odgovor,znam da sam mozda? zahtjevan ali malo preciznije odgovore bi volio dobiti..hvala konkretnima!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 15:00   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
ivan599 se izdvaja iz mase
Wink Re: jedan pametan savjet!?

Od Sony-a npr. ovako
TV- KF-60SX300 ili KDF-50E2000
Zvučnici- DAV-LF1
DVD- RDR-HX920

i to ti je to ako imaš para naravno.
ivan599 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 23:26   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Od Sony-a npr. ovako
Zvučnici- DAV-LF1
DVD- RDR-HX920

to je konkretno..hvala.. ..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-07, 15:14   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Od Sony-a npr. ovako
Zvučnici- DAV-LF1
DVD- RDR-HX920

neznam još koje make preferirati u izboru a koje izbjegavati,ćuo sam da su sony,panasonic,philips,samsung,toshiba,lg,sanyo,hitachi,pionner super a sve ostale da su manje vridne i kvalitetne pa neznam koliko je istine u tome
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jedan, pametan, savjet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103