| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnologija i Tehnika forumu; imam namjeru uzimati klimu za stan do 3.5 kW..zanimaju me vasa iskustva i misljenja za koju marku bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imam namjeru uzimati klimu za stan do 3.5 kW..zanimaju me vasa iskustva i misljenja za koju marku bi se vi odlucili i iz kojeg razloga,cuo sam da su mitshubishijeve klime najjace pa neznam koliko ima u tome istine... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: klima za stan-pomoc??? I ja sam u istoj dilemi i koliko sam skužio postoje 3 kategorije klima: 1. No name šit 2. Brandovi 3. Japanske klime sa inverterom i sličnim stvarima. Prve su jeftine ali navodno kad ode nema pomoći (dijelova) Druge su ok, osiguran je servis i navodno se ne kvare puno Treće troše manje struje i navodno su superiornije po svemu ali su nažalost skupe. Ja ću potražiti nešto iz ove 2. grupe, Samsung ili nešto takvo.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: klima za stan-pomoc??? Doma imamo Electrolux klimu već nekih 7-8 godina i radi ko urica, stvarno niti jedan kvar svo ovo vrijeme. Pa se na račun toga uzelo isto electrolux klimu za kuću na Krku, a i ona isto već 2 ljeta radi ko zmaj. S ostalima nisam imao iskustva, znam da je stric imao nekakav veći kvar na samsungovoj nakon 2-3 mjeseca...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klima za stan-pomoc??? ja imam Toshibu od 98. god. Nikad niti malog kvara nije bilo, a nitko ju nije nikad servisirao niti ništa. A inače, ja mislim koju god da uzmeš od ovih poznatiji(LG, Samsung, Toshiba...)mislim da nećeš pogriješiti |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Citat:
mislim se i ja izmedju samsunga i panosonica.. ..a ove ostale kojima neznam ni ime izgovorit nebi ni stavlja jer imam osjecaj da je bolje napravit propuh kroz kucu od njih,jeftinije i prakticnije je a bogami nista slabije ne lade koliko sam imao cuti! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: klima za stan-pomoc??? Sa LG-om ima jako loša iskustva, česti kvarovi pod garancijom, rezervni djelovi se čekaju mjesecima, taman stignu za sljedeću sezonu. Quadro često rikava drugu sezonu na početku rada, taman kad istekne garancija. Toshiba i Samsung, pa i Midea, uglavnom rade godinama bez ozbiljnijih problema. Pretežno sam se sa ovima susretao, imam dobra iskustva i s Nacionalom, Sonyjem, Deikinom...
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klima, stanpomoc |
« fotić
|
Koje digitalce imate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.