najjače su mi samsung, imam samsung i baš sam zadovoljan s njom
drugo nisam koristio tako da ne znam, a klime su i po cijeni pristupačne
Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; imam namjeru uzimati klimu za stan do 3.5 kW..zanimaju me vasa iskustva i misljenja za koju marku bi se vi ...
najjače su mi samsung, imam samsung i baš sam zadovoljan s njom
drugo nisam koristio tako da ne znam, a klime su i po cijeni pristupačne
I ja sam u istoj dilemi i koliko sam skužio postoje 3 kategorije klima:
1. No name šit
2. Brandovi
3. Japanske klime sa inverterom i sličnim stvarima.
Prve su jeftine ali navodno kad ode nema pomoći (dijelova)
Druge su ok, osiguran je servis i navodno se ne kvare puno
Treće troše manje struje i navodno su superiornije po svemu ali su nažalost skupe.
Ja ću potražiti nešto iz ove 2. grupe, Samsung ili nešto takvo.
Doma imamo Electrolux klimu već nekih 7-8 godina i radi ko urica, stvarno niti jedan kvar svo ovo vrijeme. Pa se na račun toga uzelo isto electrolux klimu za kuću na Krku, a i ona isto već 2 ljeta radi ko zmaj. S ostalima nisam imao iskustva, znam da je stric imao nekakav veći kvar na samsungovoj nakon 2-3 mjeseca...
ja imam Toshibu od 98. god. Nikad niti malog kvara nije bilo, a nitko ju nije nikad servisirao niti ništa. A inače, ja mislim koju god da uzmeš od ovih poznatiji(LG, Samsung, Toshiba...)mislim da nećeš pogriješiti
Sa LG-om ima jako loša iskustva, česti kvarovi pod garancijom, rezervni djelovi se čekaju mjesecima, taman stignu za sljedeću sezonu.
Quadro često rikava drugu sezonu na početku rada, taman kad istekne garancija.
Toshiba i Samsung, pa i Midea, uglavnom rade godinama bez ozbiljnijih problema.
Pretežno sam se sa ovima susretao, imam dobra iskustva i s Nacionalom, Sonyjem, Deikinom...
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski