Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni zamzung šljaka bezgrešno ko divca Marija već zadnje 4 godine....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 23:29   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,909
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: klima za stan-pomoc???

Meni zamzung šljaka bezgrešno ko divca Marija već zadnje 4 godine.
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 14:36   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-07
Godina: 28
Poruka: 1
jojne se izdvaja iz mase

A jel netko ima možda Končar? Znam da je u većini slučajeva koliko para toliko muzike, ali kad se ne može više, a tako je vruće
jojne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 14:47   #13 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

nemam pojma o končaru, ali ti u svakom slučaju preporučam da ne škrtariš na klima uređaju. Dobro si rekao/la..koliko para toliko mjuze.

Ipak mislim da ti nije namjera kupovat klimu svako toliko, makar ni cijena nije garancija kvalitete...Ali ipak ja imam malo više povjerenja u skuplje stvari nego u one nižih cijena
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:41   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,301
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Sa LG-om ima jako loša iskustva, česti kvarovi pod garancijom, rezervni djelovi se čekaju mjesecima, taman stignu za sljedeću sezonu.

Quadro često rikava drugu sezonu na početku rada, taman kad istekne garancija.

Toshiba i Samsung, pa i Midea, uglavnom rade godinama bez ozbiljnijih problema.

Pretežno sam se sa ovima susretao, imam dobra iskustva i s Nacionalom, Sonyjem, Deikinom...

a vivax??
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:46   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-07
Godina: 22
Poruka: 134
lukinjo se izdvaja iz mase

ma uzmi samsung i nebuš fulo , ja imam sanyo već 6 godina i radi ko urica
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:55   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,301
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: lukinjo Pogledaj Poruke
ma uzmi samsung i nebuš fulo , ja imam sanyo već 6 godina i radi ko urica

ovaj me vivax baš zanima jer navodno najviše daje uz cijenu koju se dobije,znači uloženo-dobiveno
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:29   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

Viruj mi uzmi Midea klimu, iako ti možda nisu poznate to su jedne od najboljih klima, a vrlo su povolje!

Moj otac je uzeo Mideu od 3,5 kilo vata i platio 2500kn. (vrlo jeftino) a klima radi odlično, dosta dobro i grije i hladi i imaš neke šeme još uz to, imaš garanciju 3 god., i oni ti dolaze prvih pet god. 1 put u 6 mjeseci očistit je temeljito!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:54   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kaj god uzeo pazi na onu energetsku klasu. Najbolja ti je klasa A jer ti ona kao troši dok neke su sjebane jer vuku pun k... struje.

Na našem tržištu uređaji su najčešće obilježeni prema normama Europske Unije. Te norme predviđaju razrede uređaja od A do G, pri čemu je A energetski najefikasnija, a G najlošija. Uz ove razrede, nedavno su dodana još 2: A++ i A+ za iznimno štedljive uređaje.

Primjer:
Hladnjak obujma 140 l energetskog razreda A potroši godišnje oko 135 kWh, dok isti takav hladnjak energetskog razreda C troši 160 kWh godišnje.
Hladnjak iste veličine uz zamrzivač od 19 l energetske klase A++ troši 160 kWh, dok isti takav hladnjak energetske klase B troši u prosjeku preko 250 kwH godišnje.

A pošto će ti klima raditi vjerojatno po cijele dane potrošnja ti je važna. I pazi da ima one eko filtere i ta sranja...
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 22:53   #19 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Koliko kvadrata misliš hladiti tom klimom? možda je 3.5kw preslabo.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 10:44   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 281
shem se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
ja imam Toshibu od 98. god. Nikad niti malog kvara nije bilo, a nitko ju nije nikad servisirao niti ništa. A inače, ja mislim koju god da uzmeš od ovih poznatiji(LG, Samsung, Toshiba...)mislim da nećeš pogriješiti
zar ne čistiš filtere?
shem je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klima, stanpomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108