Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 40

klima za stan-pomoc???

Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Meni zamzung šljaka bezgrešno ko divca Marija već zadnje 4 godine....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Neptune
    Datum registracije
    25-01-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,041
    Liked
    0 times

Re: klima za stan-pomoc???

Meni zamzung šljaka bezgrešno ko divca Marija već zadnje 4 godine.

Starter
    Datum registracije
    04-06-07
    Starost
    32
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

A jel netko ima možda Končar? Znam da je u većini slučajeva koliko para toliko muzike, ali kad se ne može više, a tako je vruće

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

nemam pojma o končaru, ali ti u svakom slučaju preporučam da ne škrtariš na klima uređaju. Dobro si rekao/la..koliko para toliko mjuze.

Ipak mislim da ti nije namjera kupovat klimu svako toliko, makar ni cijena nije garancija kvalitete...Ali ipak ja imam malo više povjerenja u skuplje stvari nego u one nižih cijena

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
    Sa LG-om ima jako loša iskustva, česti kvarovi pod garancijom, rezervni djelovi se čekaju mjesecima, taman stignu za sljedeću sezonu.

Quadro često rikava drugu sezonu na početku rada, taman kad istekne garancija.

Toshiba i Samsung, pa i Midea, uglavnom rade godinama bez ozbiljnijih problema.

Pretežno sam se sa ovima susretao, imam dobra iskustva i s Nacionalom, Sonyjem, Deikinom...

a vivax??

Regularni forumaš Avatar od korisnika lukinjo
    Datum registracije
    01-01-07
    Starost
    26
    Poruka
    252
    Liked
    0 times

ma uzmi samsung i nebuš fulo , ja imam sanyo već 6 godina i radi ko urica

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: lukinjo Pogledaj Poruke
    ma uzmi samsung i nebuš fulo , ja imam sanyo već 6 godina i radi ko urica

ovaj me vivax baš zanima jer navodno najviše daje uz cijenu koju se dobije,znači uloženo-dobiveno

Regularni forumas Avatar od korisnika Furious
    Datum registracije
    28-03-07
    Starost
    19
    Poruka
    360
    Liked
    0 times

Viruj mi uzmi Midea klimu, iako ti možda nisu poznate to su jedne od najboljih klima, a vrlo su povolje!

Moj otac je uzeo Mideu od 3,5 kilo vata i platio 2500kn. (vrlo jeftino) a klima radi odlično, dosta dobro i grije i hladi i imaš neke šeme još uz to, imaš garanciju 3 god., i oni ti dolaze prvih pet god. 1 put u 6 mjeseci očistit je temeljito!
    The Star is back!!?

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Kaj god uzeo pazi na onu energetsku klasu. Najbolja ti je klasa A jer ti ona kao troši dok neke su sjebane jer vuku pun k... struje.

Na našem tržištu uređaji su najčešće obilježeni prema normama Europske Unije. Te norme predviđaju razrede uređaja od A do G, pri čemu je A energetski najefikasnija, a G najlošija. Uz ove razrede, nedavno su dodana još 2: A++ i A+ za iznimno štedljive uređaje.

Primjer:
    Hladnjak obujma 140 l energetskog razreda A potroši godišnje oko 135 kWh, dok isti takav hladnjak energetskog razreda C troši 160 kWh godišnje.
    Hladnjak iste veličine uz zamrzivač od 19 l energetske klase A++ troši 160 kWh, dok isti takav hladnjak energetske klase B troši u prosjeku preko 250 kwH godišnje.

A pošto će ti klima raditi vjerojatno po cijele dane potrošnja ti je važna. I pazi da ima one eko filtere i ta sranja...

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Koliko kvadrata misliš hladiti tom klimom? možda je 3.5kw preslabo.

Banned
    Datum registracije
    15-06-07
    Poruka
    276
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: lotr0510 Pogledaj Poruke
    ja imam Toshibu od 98. god. Nikad niti malog kvara nije bilo, a nitko ju nije nikad servisirao niti ništa. A inače, ja mislim koju god da uzmeš od ovih poznatiji(LG, Samsung, Toshiba...)mislim da nećeš pogriješiti
    zar ne čistiš filtere?

Lajkaj nas na Facebooku