| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni zamzung šljaka bezgrešno ko divca Marija već zadnje 4 godine.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: klima za stan-pomoc??? nemam pojma o končaru, ali ti u svakom slučaju preporučam da ne škrtariš na klima uređaju. Dobro si rekao/la..koliko para toliko mjuze. Ipak mislim da ti nije namjera kupovat klimu svako toliko, makar ni cijena nije garancija kvalitete...Ali ipak ja imam malo više povjerenja u skuplje stvari nego u one nižih cijena ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Citat:
a vivax?? | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Viruj mi uzmi Midea klimu, iako ti možda nisu poznate to su jedne od najboljih klima, a vrlo su povolje! Moj otac je uzeo Mideu od 3,5 kilo vata i platio 2500kn. (vrlo jeftino) a klima radi odlično, dosta dobro i grije i hladi i imaš neke šeme još uz to, imaš garanciju 3 god., i oni ti dolaze prvih pet god. 1 put u 6 mjeseci očistit je temeljito!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: klima za stan-pomoc??? Kaj god uzeo pazi na onu energetsku klasu. Najbolja ti je klasa A jer ti ona kao troši dok neke su sjebane jer vuku pun k... struje. Na našem tržištu uređaji su najčešće obilježeni prema normama Europske Unije. Te norme predviđaju razrede uređaja od A do G, pri čemu je A energetski najefikasnija, a G najlošija. Uz ove razrede, nedavno su dodana još 2: A++ i A+ za iznimno štedljive uređaje. Primjer: Hladnjak obujma 140 l energetskog razreda A potroši godišnje oko 135 kWh, dok isti takav hladnjak energetskog razreda C troši 160 kWh godišnje. Hladnjak iste veličine uz zamrzivač od 19 l energetske klase A++ troši 160 kWh, dok isti takav hladnjak energetske klase B troši u prosjeku preko 250 kwH godišnje. A pošto će ti klima raditi vjerojatno po cijele dane potrošnja ti je važna. I pazi da ima one eko filtere i ta sranja...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klima, stanpomoc |
« fotić
|
Zvuk preko kucnog kina »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.