a tako cu i napravit ak nist drugo ne prodje.. ti ovlasteni naplacuju i sam izlazak da vide kaj ce bit ne znam kolko.. a ne mora znacit da ce rjesit.. vele mi ljudi da je mogucce da e do daljenskog..
ugl hvala na pomoci![]()
Raspravljate o temi klima za stan-pomoc??? u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; pozovi ovlasteni servis i nek ti dodju i pogledaju. sve mi se cini da je to neka sitnica koju nisi ...
ugl hvala na pomoci![]()
bolje je i njima platiti 300kuna nego ostati bez nove klime
sretno![]()
istina Money, toshiba spada u onu vrstu best buy klima kao i fujitsu npr.
najbolje su ali samim tim i najskuplje su Daikin i Hitachi
uspio ja rjesit.. tvornicki nisu spojili zice za kondenzator.. pa se vanjska jedinica pretjerano grijala i sigurnosni ju je sustav gasio.. =) 400 kn...
Poštovanje svima !
No mišljenja sam da se kvaliteta klima uređaja ne mjeri po "nazivu" već njenim tehničkim i energetskim karakteristikama,te da svaka klima nema isti učin u svakom prostoru iz čega proizlazi da se svakako prije nabave treba savjetovati sa stručnom osobom i svakako ugradnju povjeriti osobi koja će dati jamstvo kvalitete.
Pozdrav !
copi se za veci prostor klima od 3.5 - 5 kW uvrh glave, s inverterom...postavi se kak spada i nema brige...
Probaj s ovom
nikad čuo...ha ! A radi ko švicarski sat !