| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koje digitalce imate u Tehnologija i Tehnika forumu; Kodak EasyShare 7630 Slike su odlične... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje digitalce imate Sony Cybershot DSC W 12 (5 megapixela) Prezadovoljan sam sa kvalitetom slika. Brzo se pali, brzo okida. Sve za 5!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje digitalce imate ja imam neki cyber-shot star dvije godine...4.1 slika kod zumiranja mu je katastrofalna
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #56 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje digitalce imate hp m525 6 megapixela, 3x optical zoom: ![]() za sve koje zanimaju cijene digitalaca ili kompjutorske opreme: NABAVA.net - Usporedi cijene i uštedi - naslovnica - ta mi je stranica super jer ima ponudu hrpe dućana, pa se uštedi vrijeme, umjesto da obiđete cijeli grad... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje digitalce imate Ja imam Sony P73 i zadovoljan sam, Baterije su vrlo izdržljive a i slike su odlične. Malo lošije slika po noći ali tu nijedan aparat nije puno bolji. Dajte mi netko objasnite kako se stavi slika da se odmah cijela vidi a ne thumbnail. Moze i na PM da ne idemo offtopic.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 01-12-06 u 23:13. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje digitalce imate Olympus FE 240 ... Mnogo jednostavan, nema toplu vodu. Za moje potrebe savršen... Veoma sam zadofoljan s njim ![]() Olympus - FE-240
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalac, digitalni fotoaparat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| jel imate koje kućne ljubimce | Kristijan | Kućni ljubimci | 219 | 17-06-07 22:29 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.