| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koje digitalce imate u Tehnologija i Tehnika forumu; Radim site o digitalcima pa me zanima koje bi vas zanimale marke. Tj. koja marka vam prvo padne na pamet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 92
![]() | Koje digitalce imate Radim site o digitalcima pa me zanima koje bi vas zanimale marke. Tj. koja marka vam prvo padne na pamet kad se spomene digitalni fotic ?
__________________ Fitness |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje digitalce Olympus naravno
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koje digitalce Canon, Olympus, KonicaMinolta (propala ) i Sony.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Koje digitalce definitivno sony,toliko su podigli kvalitetu,s obzirom da ih naručujem i prodajem tu gdje radim,imam s vremena na vrijeme ih i isprobat,pa sam oduševljen sa fotkama,ima mi cura mju700,i nisam nešto zadovoljan,čak imam dojam da ga w30 prejebe,a gdje je tek w100. dobra ideja za sajt ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje digitalce olympus
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalce, imate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje digitalce imate | Baltazar | Tehnoklik | 81 | 02-07-08 10:05 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:55.

) i Sony.