| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koje slušalice? u Tehnologija i Tehnika forumu; koje slušalice su najbolje za igranje igrica? trebaju mi neke SA mikrofonom! jedino kaj sam našo zasad su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koje slušalice? koje slušalice su najbolje za igranje igrica? trebaju mi neke SA mikrofonom! jedino kaj sam našo zasad su SHARKOON, Cosmic 5.1 Sennheiser PC 150 koje su bolje od ovih dviju? ima li nekih boljih od tih ?fala na savjetu
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje slušalice? Za koju cijenu?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje slušalice? ne više od oko 500 kn
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje slušalice? za igranje igrica? ne razbijaj glavu, ustedi novac, kupi neke lijepe od 100 kn koje ti dobro leze na usima...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje slušalice? ma meni treba dobar zvuk,za dugo nošenje i sa mikrofonom
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje slušalice? ma ne da mi se sad nabavljat bug, ali svejedno fala na savjetima svima
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje slušalice? Mislim da su ovo prave slušalice za tebe, kako je KOSS svijetski poznati proizvođač, mislim da su ove slušalice odlične, posjedujem druge KOSS slušalice i super sam zadovoljan. LINK
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koje slušalice? Jesenas sam u Osjeku u jednoj trgovinici s PC opremom kupio slušalice koje su se štekale u USB. Lijepo sam ih instalirao i imao praktički dvije zvučne kartice. Mogao sam lijepo slušati muziku na zvučnicima, i istovremeno razgovarati na skype bez mikrofonije. Kad su se polomile, ja sam ih ležerno bacio i pokušao kupiti nove. Međutim više nitko nije ni čuo da tako nešto postoji. Ako neko ponovo tako nešto vidi molo bih da mi javi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: slus alice |
« Olympus C-315
|
skype telefoni? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Za siguran spolni uzitak | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 0 | 21-11-05 23:49 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

?

---ex moderator---