| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji digitalac da kupim u Tehnologija i Tehnika forumu; Raspolažem sa 1200 kn viška koje mogu upotrijebit za kupnju digitalca. Gledal sam ova dva koji je bolji ? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji digitalac da kupim Ajde napiši koji su to modeli jer ti se na slikama ništa ne vidi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Re: Koji digitalac da kupim Naziv Digitalni fotoaparat CANON A530 (5 Mpixela), optički zoom 4x Cijena 1.099,00 kn (sa PDV-om) Jamstvo 12 Opis - CANON A530 - 5 MPx - Optički zoom 4x - Digitalni zoom 4x - Veličina displaya 1.8'' - Secure Digital (SD) ili MultiMediaCard (MMC), 16MB Memorijska kartica - Snimanje filmova DA, 640x480 at 20 fps, zvuk DA - Macro 5 cm - Brzina zatvarača 15 – 1/2,000 sek - Širina optike 35 – 140 mm ekvivalent kod 35mm - Priložena oprema 2x AA baterije, CD-software, knjižica s uputama, trakica - Dimenzije 90.4 x 64.0 x 43.2mm i drugi Naziv Digitalni fotoaparat CANON PowerShot A420 (4 Mpixela), optički zoom 3.2x + CP 510 sublimacijski printer Cijena 1.175,00 kn (sa PDV-om) Jamstvo 12 Opis - Rezolucija: 4.0MP - Ekran: 1.8" - Zoom: 3.2x optički, 3.6x digitalni - Memorija: 16MB kartica - Tip kartice: SD, MMC - Dimenzije: 103.3 x 51.8 x 40.2mm - Težina: 150g - Garancija: 12 mjeseci - Baterija: 2x AA alkalne baterije - Sadržaj kutije: aparat, 2x AA baterije, USB kabel, memorijska kartica, uputstva, software + CP510 sublimacijski printer |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji digitalac da kupim Ja bih uzeo jači model, photo papir ti je dosta skup tako da ti se baš ne isplati printati slike doma. Mislim da ti je jedna slika oko 1,5 kn u photo studijima. Pričekaj još par dana, sad kreću božićni popusti pa možda ubodeš nešto još bolje a jeftinije. Osobno imam sony i zadovoljan sam, samo traži model uz koji dobiješ i punjač. To isto vrijedi i za druge marke. A kvaliteta slike? Koliko para - toliko muzike. Nije da sam bio od neke pomoći ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 08-12-06 u 23:02. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
![]() | Re: Koji digitalac da kupim Ili možda ovaj. Toliko love bu još navlekel............ Naziv Digitalni fotoaparat SONY DSC W40 (6 Mpixela), optički zoom 3x, 32 MB memorije Cijena 1.549,00 kn (sa PDV-om) Jamstvo 24 Opis - DSC W40 - 6 Mpx - Optički zoom 3x - Digitalni zoom 6x - Veličina displaya 2'', 85k boja - Memory Stick Duo™ / Memory Stick PRO Duo™ - Interna memorija 32 MB - Snimanje filmova DA, 640 x 480, 30 fps - Macro Širokokutni objektiv: 12-beskonačno, teleobjektiv: 50-beskonačno - Brzina zatvarača 1/8-1/2000 sek - Širina optike 31-93 ekvivalent 35 mm - Priložena oprema unjač, Li-Ion baterija, USB kabel, vrpca za nošenje oko zgloba, CD-ROM- Dimenzije 90 x 59 x 23 mm |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji digitalac da kupim Mislim da je taj sony u redu. Ponavljam, pričekaj još koji dan, sad počinju popusti pa bi mogao i pojeftiniti. Nemoj zaboraviti da moraš dokupiti i memorijsku karticu jer ovo što dobiješ sa aparatom ti ne bude dosta. Vidim da gledaš u hg spotu pa pogledaj w30 jer ne kužim u čemu je razlika?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalac, koji, kupim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

unjač, Li-Ion baterija, USB kabel, vrpca za nošenje oko zgloba, CD-ROM