| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji digitalni fotoaparat? u Tehnologija i Tehnika forumu; e evako kupio bi si neki digitalac do 1600kn al ak je jeftiniji jos bolje mora imati vise od 6 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Koji digitalni fotoaparat? e evako kupio bi si neki digitalac do 1600kn al ak je jeftiniji jos bolje mora imati vise od 6 pixela 10-am mb interne memorije (podrzavanje memorijske kartice) DC ulazni priključak ili USB priključak video snimanje sa zvukom dobrar zoom ic(vald se tak zove ono kad po mraku se moze snimat dobra slika Autofokus(moze i nemora imat) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Evo ovaj nije loš... HP Photosmart M627 Digital Camera series pregled - HP Kućni korisnici i kućni uredi proizvodi Ja sam svog platio negdi oko 1090 kn...isto je hp Photosmart meni je dobar i zasad mi ne triba više... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koji digitalni fotoaparat? Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji digitalni fotoaparat? Ma nisu im aparati bog zna šta, ja sam za sony a pogledaj si i olympus i cannon ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 19
Poruka: 89
![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? da,fotići im baš i nisu na dobrom glasu, svaki fotograf će ti prvo preporučit da pogledaš canon i olympus a nakon njih sony, ali ta 3 branda su podjednako dobra dok ostatak konkurencije malo ipak zaostaje... imam sony w50, i nemam prigovora, slike odlične, baterija dugotrajna, mislim da ti više od toga nije potrebno... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koji digitalni fotoaparat? Citat:
sta mislite | |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalni, fotoaparat, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

pametni znaju