| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji digitalni fotoaparat? u Tehnologija i Tehnika forumu; Preporučujem PENTAX OPTIO S7. Iako malo ljudi zna za ovu firmu, to je prije svega jer je bila orjentirana na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Preporučujem PENTAX OPTIO S7. Iako malo ljudi zna za ovu firmu, to je prije svega jer je bila orjentirana na profesionalne analogne aparate. Ovaj ima metalno kućište, 7.1 Mpix, 2.5" TFT i taq... Cijena 1500 kn. ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Možeš baciti oko i ovdje, na Benq C800, prvi na listi za oko 1500 kn možeš imati 8 Mpix fotoaparat. Ako sumnjaš u Benq kao firmu, daje dvije godine garancije, pa nemaš straha....
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| next best thing | Re: Koji digitalni fotoaparat? evo ja si kupio ovo › 12,1 efektivnih megapiksela › High Definition, potpuna visoka rezolucija HD 1080 za prikaz fotografija na HD TV-u (pomoću dodatnog kabela) › Tehnologija dvostrukog sprečavanja mutnih fotografija u kombinaciji sa Super SteadyShot i visokom ISO 3200 osjetljivošću (REI), plus ISO 6400 ekstra visokom osjetljivošću (REI) pri 3 efektivna megapiksela › Značajka otkrivanja lica automatski prati i fokusira lica na slici › Carl ZeissŽ Vario-TessarŽ objektiv › Optičko zumiranje od 3x, napredno HD zumiranje 6,2x, digitalno zumiranje od 6x, napredno zumiranje od 18x › Veliki LCD zaslon od 2,5 inča (6,2 cm) i optičko tražilo › Aluminijsko kućište srebrne boje, kompaktan dizajn › BIONZ procesor za poboljšanu kvalitetu slike i brzi rad › DRO tehnologija za automatsko ispravljanje kontrasta i ekspozicije › Retuširanje u fotoaparatu, uključujući korekciju efekta crvenih očiju i smanjenje slike › HD prikaz slajdova s reprodukcijom glazbe na LCD zaslonu fotoaparata ili HD TV-u (16:9) › STAMINA trajanje baterije, do 300 snimaka (prema CIPA standardu s uključenim LCD zaslonom) › MPEG Movie VX (VGA filmski način rada za snimanje 30 sličica u sekundi uz zvuk) › PictBridge za izravno priključivanje na pisač bez potrebe za korištenjem računala › Jednostavno upravljanje pomoću vodiča za funkcije koji se prikazuje na zaslonu › 31 MB interne memorije › Izbornik na zaslonu dostupan je na 17 jezika › Isporučuje se s: baterijom koja se može puniti, punjačem, AV i USB › kabelima, trakom za nošenje oko zgloba i softverom › Kompatibilno sa širokim rasponom dodatne opreme tvrtke SONY
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Razmišljam o ovome, pa ako tko ima iskustva, savjeti su dobrodošli! http://www.canon.co.uk/For_Home/Prod...0_IS/index.asp |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Citat:
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Mislim da je Canon ok, sad zalim sto ga ja nisam uzeo. Ja imam Olympus sp550. Ono cool je ima opticki zoom od 18x ali je dosta spor. Dosta spor dok zumira i dosta spor dok fokusira (cim je malo losije osvjetljenje) al je inace ok. Sto se toga tice mislim da je Canon brzi ali s manjim zoomom (govorim o kompaktnim aparatima).
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalni, fotoaparat, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.