| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji digitalni fotoaparat? u Tehnologija i Tehnika forumu; ^^ja mam sp-560 (reza veča za 1mpix) i baš me jebe to fokusiranje kod zumiranja.. imaš kaki savjet?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 64
![]() | Re: Koji digitalni fotoaparat? Evo da ne otvaram novu temu odlučio sam kupiti digitalca do 2oookn+- za sad sam našao ovo Opis proizvoda , treba mi za obitelj, događaje, i za znanost za faks... ako netko ima bolji prijedlog....pozdrav |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji digitalni fotoaparat? nije ni meni bitna marka, ali ipak marka znaci kvalitetu, bar sto se canona tice.. a htjela bih kvalitetan fotic ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalni, fotoaparat, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.