| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi koji digitalni receiver? u Tehnologija i Tehnika forumu; znači zanima me vaša preporuka za digitalni receiver,šta je najbolje u smislu uloženo-dobiveno,znači ne opet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koji digitalni receiver? znači zanima me vaša preporuka za digitalni receiver,šta je najbolje u smislu uloženo-dobiveno,znači ne opet sam vrh nego neka srednja cijena ? molim upućene da mi pomognu..hvala ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koji digitalni receiver? NEOTION BOX, imam ga ja i frend ga ima i nema nikakvih problema, dosta je zastupljen pa ima i dosta ključeva za njega ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: koji digitalni receiver? ae ljudi neotion se više ne radi i nema podršku za biss, digitallworld 1010 ti se najviše isplati po nekoj razumnoj cijeni nakon njega yu-ma-tu oklo 600kn jedino ak pucaš na više onda dreamboxovi dm-500 ili 600 zavisi od tvojih želja što uopće želiš od receivera |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji digitalni receiver? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.