| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi koji digitalni receiver? u Tehnologija i Tehnika forumu; i kaj onda uzeti za soma kn??.. imam lnbove stari su cca 3-4 godine..trebam i njih mijenjati ili?? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji digitalni receiver? i kaj onda uzeti za soma kn??.. imam lnbove stari su cca 3-4 godine..trebam i njih mijenjati ili?? i di kupiti receivere?? spartak??
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: koji digitalni receiver? ja imam dreambox 5600-S.. ima i dreambox par mana, ovisi koji soft imaš..zna ponekad blokirati, ali mogučnosti koje pruža ne pruza niti jedan drugi reciver a pogotovo ako imaš flat verziju interneta vidiš stvarno sve
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 17-04-08 u 12:27. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji digitalni receiver? mah mene zanima zbog staraca netreba njima nekaj pitaj bogza kaj a ja pojma neam kak se ti kljuchevi u to umechu (na skystaru sam samo skinuo i to je bilo to) trebam patch kabel i josh kaj?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: koji digitalni receiver? ne ne..ručno ih upisati pomoću daljinskog.. nadješ klhučeve na netu, ideš u postavke sa daljinskim i ubaciš klučeve pomoću daljinskog.. samo šta dok sve programe odkodiraš poludiš..ali za 2-3 programa ti se isplati tako
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji digitalni receiver? znaći svi prepoučuju db ![]() kakav je ovaj? ajmo znalci,jeli puno lošiji od db?? karakteristike: Hard disk rekorder i digitalni TV receiver (DVB-S) u jednom uređaju. Mogućnost dvostrukog pristupa znači da možete snimati jedan program dok sa diska pregledavate neki drugi sadržaj. Time shift vam omogućava da "zamrznete" TV programe, snimite ih i pogledate kasnije. Kapacitet hard diska: 80 GB. 4000 stanica / programa. EPG baziran na SI sustavu: lista programa s informacijama; pregled programa za nekoliko dana unaprijed. Preuzimanje softvera preko satelita. Digitalni audio izlaz za AV receiver. RS232 priključak. Alfanumerički ekran. Hard disk rekorder i digitalni TV receiver (DVB-S) u jednom uređaju. Mogućnost dvostrukog pristupa znači da možete snimati jedan program dok sa diska pregledavate neki drugi sadržaj. Time shift vam omogućava da "zamrznete" TV programe, snimite ih i pogledate kasnije. Kapacitet hard diska: 80 GB. 4000 stanica / programa. EPG baziran na SI sustavu: lista programa s informacijama; pregled programa za nekoliko dana unaprijed. Preuzimanje softvera preko satelita. Digitalni audio izlaz za AV receiver. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Godina: 34
Poruka: 49
![]() | Re: koji digitalni receiver? Citat:
"polovni" dreambox 500-s ![]() lnb-ove netrebas mijenajti ako su univerzalni
__________________ Of all the things I've lost, I miss my mind the most | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.

a ja pojma neam kak se ti kljuchevi u to umechu (na skystaru sam samo skinuo i to je bilo to) trebam patch kabel i josh kaj?