| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji su vam najbolji laptopi u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam 2 puta zaredom uzeo Acer-a i prezadovoljan sam kvalitetom laptopa... svaki model su sve bolji i bolji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koji su vam najbolji laptopi Acer, kupljen u HG spota, crko godinu i tjedan dana nakon kupnje (a garancija godinu) Ekran počeo divljat, nekontrolirano mjenjat format, slika treperit.... prvo mislili da je do flat kabla, ali onda nakon servisa rečeno da je jednostavno crka.... ![]() još i dan danas ovako raducka, ali je veći umor radit s njim nego išta.....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su vam najbolji laptopi Ovaj mi je genijalan ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Koji su vam najbolji laptopi imam Toshiba Satellite Pro M70-199 evo vec 2 god i prezadovoljan... jos uvik traje garancija sto je najbolje od svega (3 god garancije)
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter | Re: Koji su vam najbolji laptopi ODI NA STRAniCU..Plus hosting MOZES OSVOJITI NOVI LAPTOP,ASUS EEE..SAMO PROCITAJ..COOL JE..OVO POSALJI SVIMA KOGA ZNAS...JER TAKO IMAS SANSU I TI OSVOJIT LAPTOP..VJERUJTE...SRETNO!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: acer, apple, laptop, msi, notebook, racunalo, sony, toshiba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.