| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Koji su vam najbolji laptopi u Tehnologija i Tehnika forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji su vam najbolji laptopi sve 5 osim što je mali disk i što je skup
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji su vam najbolji laptopi ma nije, ok je ovako za nešto u letu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su vam najbolji laptopi imam toshibu satelite pro M (i neki broj )...kupljen prije malo više od 3 godine i još radi kao urica...uglavnom, jedna od boljih investicija što sam napravio
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji su vam najbolji laptopi takodjer toshiba satellite pro M70 - 199 2 i nesto god radi savrseno i to radi, po 15-ak sati dnevno... jos imam godinu dana grancije, valjda ce i nakon toga trajati ![]() evo i slika ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 09-09-08 u 14:35. |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 267
![]() | Re: Koji su vam najbolji laptopi Citat:
a tema.. pa mislim da nisam dovoljno stručan za ocjenjivanje laptopa jer ih nemam na bacanje i svih marki. toshiba i dell su rulali prije
__________________ Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: acer, apple, laptop, msi, notebook, racunalo, sony, toshiba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

)...kupljen prije malo više od 3 godine i još radi kao urica...uglavnom, jedna od boljih investicija što sam napravio