Stranica 7 od 7 PrvoPrvo ... 234567
Pokazujem rezultate 61 do 66 od 66

Koji su vam najbolji laptopi

Raspravljate o temi Koji su vam najbolji laptopi u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ma precjenjeni su, pa neka kaze ko oce sto oce. u americi za 1k eura kupis laptop i dobijes i ...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Koji su vam najbolji laptopi

ma precjenjeni su, pa neka kaze ko oce sto oce. u americi za 1k eura kupis laptop i dobijes i pod od 16GB na dar, kod nas i pod od 16GB kosta skoro toliko... a laptop 2.5k eura i sl... sto je puno, puno je.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lun_
    Datum registracije
    14-10-07
    Poruka
    172
    Liked
    1 times

jel netko kupovao možda laptop preko e-Baya.? vidio sam dosta povoljnih jebenih stvarčica, koje bi, čak i plaćanjem poštarine i poreza, bilo isplativo uzeti.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Lun_ Pogledaj Poruke
    jel netko kupovao možda laptop preko e-Baya.? vidio sam dosta povoljnih jebenih stvarčica, koje bi, čak i plaćanjem poštarine i poreza, bilo isplativo uzeti.
    preko ebay ti je uvijek riskantno jer neznas sta ti salje...meni cak drago nije ni iz ruke u ruku uzimat komponente bez garancije...

no ako ces bas sa ebay narucivati pazi da narucis od prodavaca sa velikom reputacijom,sto manje negativnih bodova i obavezno procitaj prvo kakve su dojmove kupci imali sa njim

p.s. ne narucuj od kineza

Starter
    Datum registracije
    13-10-08
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Na jesen idem na fax pa si moram kupit laptop. Istina je da ću ga sigurno više koristiti za igranje igara nego za učenje, pa ako se netko razumije, trebao bi par savjeta što kupiti, gdje su najpovoljniji, koje marke su najbolje...? Znači mora biti "močan", za najnovije igre na največim detaljima... Hvala

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

do koliko para?

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Lun_ Pogledaj Poruke
    Bolje malo provjeri cijenu, laptop s dostavom, osiguranjem, carinom i PDV-om preko ebaya najčešće košta 50% skuplje nego da ga kupiš kod nas...pod uvjetom da ga kod nas ima.

Stranica 7 od 7 PrvoPrvo ... 234567

Lajkaj nas na Facebooku