sve zavisi kakve imaš audio ulaze na kućnom kinu ali najvjerojatnije ti je s jedne strane jack 3,5mm a s druge strane sereo chinc i pustiš dolbyu da napravi svoje
Raspravljate o temi kucno kino & PC u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; jel neko zna kako prikljuciti kucno kino (5.1) na pc,tako da kucno kino dobiva zvuk od Pc-a....
sve zavisi kakve imaš audio ulaze na kućnom kinu ali najvjerojatnije ti je s jedne strane jack 3,5mm a s druge strane sereo chinc i pustiš dolbyu da napravi svoje
Mada ako imaš zvučnu da valja, a i većina novih integriranih podržava taj zvuk....da priključiš posebno prednje zvučnike, posebno zvučnike sa strane, posebno surround i na kraju posebno subwoofer.... i možeš sa zvukom šta oćeš... ali to je brdo kabela, pa vidi.....![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Čest je slučaj da ljudima smetaju kablovi ili da im je računalo predaleko od kućnog kina, ako je kod tebe slučaj - potraži sustav za bežični prijenos zvuka cijene oko 500kn, imaš jedan od Prestigia kod nas na tržištu. Dva odašiljača-recivera i nema kablova. S tim da links ima i sustav prijenosa zvuka kroz utičnicu... ovo ostalo su ti dečki odgovorili.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
hvala,puno mi je pomoglo![]()