Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

lava lampa DIY

Raspravljate o temi lava lampa DIY u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav, nabavio sam jednu staru lava lampu koja je par godina stajala ne koristena i ove unutra se zaljepilo za ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    15-03-08
    Starost
    22
    Poruka
    136
    Liked
    1 times

lava lampa DIY

Pozdrav, nabavio sam jednu staru lava lampu koja je par godina stajala ne koristena i ove unutra se zaljepilo za stjenke i to vise ne valja. Sad ja sam flasu otvorio odvojio ovo ulje ili sto je vec unutra i oprao flasu, nalio vodu vratio to crveno ljigavo nutra i zatvorio natrag bocu i mislio da ce to opet radit, ali sam skoro poginuo jer je nakon sto se dobro zagrijalo unutra bila eksplozija. Sad me zanima zasto se to dogodili jer mozda zato sto sam ja stavio obicnu vodu a trebalo je mozda destiliranu ili mozda nesto drugo ili je to bilo zato jer je unutra 60w zarulja a trebalo bi slabiju (ta zarulja je bila nutra kad sam ja to dobio ali mislim da je to pre jaka zarulja). Sad me zanima koko napraviti da to opet radi dali se moze to napraviti nekako s uljem nesto sam nasao po netu ali nista sto bi mi pomoglo. Znaci moze neki prijedlog kako da to ponovo sam napravim, znaci samo sta unutra stavit posto postolje i flasu imam.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    15-03-08
    Starost
    22
    Poruka
    136
    Liked
    1 times

Re: lava lampa DIY

evo ovakvu ja imam samo je unutra crveno http://www.youtube.com/watch?v=bHKyePP_DaM

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

nemoj zbog te lampe glavu izgubit.

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

oprosti, al fakat mi je smjesno
    ''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)

Lajkaj nas na Facebooku