| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi LCD monitori u Tehnologija i Tehnika forumu; ajmo ekipa kupujem 17' ili 19' LCD monitor, zanimaju me vasa iskustva, prijedlozi i sve ostalo sta ide s tim !!! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | i ja trazim nekimonitor, 19 incha LCD... bio sam neki dan u ducanu, u ve milu, i najprodavaniji model im je Mon. AG Neovo LCD M-19 19'', multimedija, crni http://ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=monitori da mi je reko samsung ili LG ili nesto za sta ja znam vjerojatno bih odma uzeo.. ovako jos razmisljam...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | eee hvala ti ja sam si u petak kupio ovaj set u wordu je pa ak ti se da pogledaj http://rapidshare.de/files/8601010/L...Mouse.doc.html
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | bobo legendo, odem ja u vemil pitam malo o monitorima svi kazu hit je AG Neovo LCD M-19 19'', multimedija, crni necete pogrijesit, izvadi stara novcarku pljune pare dodem doma prikljucim monitor, hvala bogu radi i odlican je !!!!! Preporuka svima koji imaju bilokakvu dvoumicu oko kupnje monitora!
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Citat:
ovo je jebena preporuka..... njima je to hit a zakaj im je hit? sjećam kad sam kupovo ovaj komp, dođem u jedan dućan (nije važno koji) i čekam u redu, a ispred mene neki stari s klincem i tip im tumači kak je bolji Celeron 2.2 Ghz od P4 2.0 jer je ovaj brži... htio sam se umiješat, ali ono... njihov problem.... dođem do tipa i pitam ga jel ima "matičnu ploču, nforce2 chipset sa soundstormom".... tip se moro po dućanu raspitivat kaj je to uopće... tolko o preporukama..... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, monitori |
« DVD Recorder
|
Gitara »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.