| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi LCD monitori u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Beonine hahaahahhahaah, pa monitor se prodaje vjerojatno je dobar. bobo kaze da je dobar u ducanu kazu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: LCD monitori ja neznam dali sam vidio ljepši LCD od ovoga... c/p sa T-Portal ![]() Asus predstavio prvi 19-inčni monitor Asus se želi etablirati s garancijom koja nudi povrat novca u slučaju da kupac nađe jedan (1) mrtav piksel unutar godine dana na njihovom ekranu. Lijepo, nema što Za neupućene, mrtvi piksel je neupotrebljiva točkica na zaslonu vašeg LCD monitora. Standardna (native) rezolucija monitora iznosi 1440 x 900 (WXGA) sa 90 točkica po inču, pet pretprogramiranih postavki, stereo zvučnike od 2 Watta i 24-pinsko DVI-D digitalno sučelje. Uređaj posjeduje stereo ulaze za zvuk i izlaz za slušalice. Brzina odaziva iznosi osam milisekundi. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-03-06
Poruka: 10
![]() | Re: LCD monitori Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD monitori Uzmi Samsung, koji god sam samsung uzeo nikad nije bilo problema, dok npr. LG i to više njih bi imao bad piksele.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| eXt | Re: LCD monitori Evo pa proćirite: http://www.tomshardware.com/2006/03/...ion/index.html
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, monitori |
« DVD Recorder
|
Gitara »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.