| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Monitor LG LCD u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel mi može neko preporucit neki monitor po pristupacnoj cijeni. I kakav je lg LCD L192WS.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monitor LG LCD Ja ti preporučam ovaj Samsung, ja ću ga ubosti ovaj tjedan ako ne dobijem dobru ponudu za rabljeni... Ovaj ti ima 19 inča sa formatom 16:10 (ne 16:9), što je super za filmove i istovremenu obradu više dokumenata...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Monitor LG LCD Ja imam 19- inčni LCD Xerox (XA7-19i) sa aluminijskim postoljem, 1280x1024,0.294 mm dot pitch, 8 ms response, prije dvije godine kad sam ga kupio je bio nekih 3500 kn, dakle sada je upola jeftiniji, a stvarno je dobar. Jedina mana mu je što kad dugo stoji jedna slika, ostanu 'otisci' do novog paljenja, ali budući da je tako na većini LCD-a...
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Monitor LG LCD ja imam BENQ 19'' LCD 1280x1024 i super sam zadovoljan ... od kad njega imam, više me oči ne bole nakon dugog rada, prije me znalo ubit ako sam dugo bio za kompom ... sad sam vidio jedan 22'' za nekih 3000 u jednom dućanu .... sve si mislim to uzet ... onda sam miran za rad poprilično dugo ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, monitor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.