| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Mp3 Player u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem mp3 player, pa ukoliko netko zna gdje kupiti jeftinije, a da nije šrot. Uzeo bi od 256mb, ili ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: MP3 PLAYER
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: Mp3 Player ja ti naručujem mp3 playere od DRADAR-a,imaju svoju trgovinu u zagrebu,ali neznam točno gdje,imaju web stranicu pa pogledaj,preporučujem ti MATSUNICHI,mali japanci ali odlični ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Mp3 Player sad sam citao u ?listu da su klinca u Belgiji 5x izboli nožem i ubili ga zato jer im nije htio dati mp3player i to usred gužve na nekoj željezničkoj
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mp3 Player Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, player |
« Seitz 6x17 Digital
|
Coby »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Kiss dp-500 | Kristijan | Tehnoklik | 11 | 29-01-06 18:16 |
| Antonio Vivaldi | Kristijan | Glazba | 0 | 02-11-05 16:22 |
| Sta da radite ukoliko vam npr. dok skidate MP3 fajl sa Interneta nestane struja? | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 15:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.

i to usred gužve na nekoj željezničkoj