| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Mp3 Player u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo i ja sam se odlučio nabaviti jedan MP3 player za ljetne dane na plaži i naletio sam na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mp3 Player Evo i ja sam se odlučio nabaviti jedan MP3 player za ljetne dane na plaži i naletio sam na model Archos Gmini XS 100 . Prema recenzijama nije loš, ima 3 GB mjesta, košta 125,--€. Neki čak kažu da se komotno može nositi sa I-podovima. Ima netko stručni savjet za amatera??
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mp3 Player Citat:
mislim da sad moš nabavit i bolje za iste pare...taj je ok,al ne može video reproducirat...ako ti video ne znaci puno onda uzmi taj | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mp3 Player Citat:
Koji bi mi ti još predložio u toj kategoriji cijene? Sve koje sam gledao do cca. 130,--€ nemaju više od 1 GB mjesta (makar je i to već dovoljno), a ovaj ima čak 3GB!! To me nekako najviše fasciniralo!! Ajd mi daj koji savjet da si malo pogledam na netu recenzije. ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mp3 Player a ne znam sad..ja imam od 1GB s videom, dobio ga prije 2 mjeseca,košta oko 700kn na crno...a vec godinu dana imam iPod od 40 GB tako da mi je on prirasa srcu... raspitaj se malo o ovim modelima;Sony NW-A1000 ima 6 GB oko 1500kn košta, Sony NW-E005 ima 2 gb i košta oko 950,EAC MP200 ima 1 GB i košta oko 800 kn..i tako iam ih još dosta.... Creative,iRiver,iPod itd. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mp3 Player Sad sam naletio na ovaj model i ima isto dobre recenzije (2 GB), košta 150,--€. Samsung YP-Z 5 Q Flash Šta misliš / mislite?? Vizualno mi izgleda do yaya!!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Sve isto ti je sta ces kupit.Biraj po kolicini love koju ces dat jer ionako je to sve smece.To da kupujes neki stroj od par 10-etak GB,onda mozemo pricat. Ja sam za malo vise love,kupija Toshibu od 60GB. Zadnji Uredio daidza : 14-03-07 u 19:26. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, player |
« Seitz 6x17 Digital
|
Coby »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Kiss dp-500 | Kristijan | Tehnoklik | 11 | 29-01-06 18:16 |
| Antonio Vivaldi | Kristijan | Glazba | 0 | 02-11-05 16:22 |
| Sta da radite ukoliko vam npr. dok skidate MP3 fajl sa Interneta nestane struja? | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 15:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.

mislim da sad moš nabavit i bolje za iste pare...taj je ok,al ne može video reproducirat...ako ti video ne znaci puno onda uzmi taj