Stranica 2 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 55

najbolja marka digitalnih fotica i kamera

Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina danas sam isprobao jedan ...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera

po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina

danas sam isprobao jedan interesantan model, Sony DSC S800 ima 8.1 MP i ima 6X opttički i 12X dig. ISO je 1250, dobije se punjač i dvije AA baterije Stamina NiMh, i moram priznat da sam malo testirao slikanje sa problematičnim pozadinama i zadovoljan sam slikama MPC 1701 kn.

i još jedan model Samsung (mislim ) V730, koji me je ugodno iznenadio s obzirom na kvalitetu slike koju sam usporedio sa slikama koje su napravili fotoaparati u cijenovnom rangu (Sony DSC s650 i Olympus FE210). MPC 1015 kn.

Regularni forumas Avatar od korisnika 1111
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    102
    Liked
    0 times

Možda preferiram previše Sony ali kako je kolega naveo gore broj jedan je na njemu Carl Zeiss, evo imao sam priliku imat a planiram i uzet model DCS H9 nešto prebolesno.
    Jedina zamjerka je ta što guraju svoje mmory kartice ali kaj se tu može svako gura svoj proizvod!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Sve je to isti kupus jerbo većini nas ne trebaju nikakve extra pizdarije na aparatu. Ja imam Olympus fe240 i iako je u rangu slabijih fotoaparata, za mene i moje potrebe to je space shuttle...

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    Nema takvog, olympus misliš

Ili možda ima
    da, da, ne krivi me, malo prije sam se u lampu zaletila

mislim da nema.......
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Ma ne bi se čudio i da ima

U lampu? Znači ne događa se samo meni
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

prof. Foruma Avatar od korisnika In Flames
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,068
    Liked
    0 times

ja sam skoro uzeo sony h9, zabrio bio totalno na njega pogotovo zbog zooma. jedino mi je smetalo sto ne koristi nimh baterije već ima neku svoju a rezervna košta dosta. na kraju sam kupio olympus sp550 uz. i ok je, jedina zamjerka što je dosta spor, al jebiga, ni jedan nije savrsen. svaki ima nešto bolje nešto lošije. ovisi šta tražite od aparata, izgled, brzinu, izdržljivost baterije, zoom...

meni je bio dosta bitan zoom (optički) a s olypusom od 18x sam najjači trenutno još da je samo malo brži bio bi super..

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ..pahuhuljica..
    Datum registracije
    31-03-07
    Poruka
    967
    Liked
    0 times

............ja si nedavno uzela Sony W35...........isto ima leće Carl Zeiss..........po meni dosta dobar, cijena 1.399,00 kn............
    ........girls are NOT complicated........
    ........seriously........
    ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Ja sam sa svojim jako nezadovoljna, a neki ga spominju kao solidnog... jednog dana ću si kupit neki profesionalni, jer mi ide na živce kad neke stvari ne mogu napravit ovim fotoaparatom

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Fuji

Ja uvijek imam Fuji i zaista se ne mogu požaliti.
    A vidjet ćemo. Uskoro si kupujem neki novi, pa valjda pređem na Olympus. Vidjet ću
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika In Flames
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,068
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Ja sam sa svojim jako nezadovoljna, a neki ga spominju kao solidnog... jednog dana ću si kupit neki profesionalni, jer mi ide na živce kad neke stvari ne mogu napravit ovim fotoaparatom
    a koji imaš wamp?

Lajkaj nas na Facebooku