| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina danas sam isprobao jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| next best thing | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina danas sam isprobao jedan interesantan model, Sony DSC S800 ima 8.1 MP i ima 6X opttički i 12X dig. ISO je 1250, dobije se punjač i dvije AA baterije Stamina NiMh, i moram priznat da sam malo testirao slikanje sa problematičnim pozadinama i zadovoljan sam slikama MPC 1701 kn. i još jedan model Samsung (mislim ) V730, koji me je ugodno iznenadio s obzirom na kvalitetu slike koju sam usporedio sa slikama koje su napravili fotoaparati u cijenovnom rangu (Sony DSC s650 i Olympus FE210). MPC 1015 kn.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 101
![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Možda preferiram previše Sony ali kako je kolega naveo gore broj jedan je na njemu Carl Zeiss, evo imao sam priliku imat a planiram i uzet model DCS H9 nešto prebolesno. Jedina zamjerka je ta što guraju svoje mmory kartice ali kaj se tu može svako gura svoj proizvod! ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Sve je to isti kupus jerbo većini nas ne trebaju nikakve extra pizdarije na aparatu. Ja imam Olympus fe240 i iako je u rangu slabijih fotoaparata, za mene i moje potrebe to je space shuttle...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera da, da, ne krivi me, malo prije sam se u lampu zaletila ![]() mislim da nema....... ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Ma ne bi se čudio i da ima ![]() U lampu? Znači ne događa se samo meni ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera ja sam skoro uzeo sony h9, zabrio bio totalno na njega pogotovo zbog zooma. jedino mi je smetalo sto ne koristi nimh baterije već ima neku svoju a rezervna košta dosta. na kraju sam kupio olympus sp550 uz. i ok je, jedina zamjerka što je dosta spor, al jebiga, ni jedan nije savrsen. svaki ima nešto bolje nešto lošije. ovisi šta tražite od aparata, izgled, brzinu, izdržljivost baterije, zoom... meni je bio dosta bitan zoom (optički) a s olypusom od 18x sam najjači trenutno još da je samo malo brži bio bi super..
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera ............ja si nedavno uzela Sony W35...........isto ima leće Carl Zeiss..........po meni dosta dobar, cijena 1.399,00 kn............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Ja sam sa svojim jako nezadovoljna, a neki ga spominju kao solidnog... jednog dana ću si kupit neki profesionalni, jer mi ide na živce kad neke stvari ne mogu napravit ovim fotoaparatom ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Fuji Ja uvijek imam Fuji i zaista se ne mogu požaliti. A vidjet ćemo. Uskoro si kupujem neki novi, pa valjda pređem na Olympus. Vidjet ću ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera a koji imaš wamp?
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotoaparati, kamere |
« iPhone
|
iphone pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.