Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina danas sam isprobao jedan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 00:30   #11 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera

po meni je zasad Sony, broj jedan je leća Carl Zeiss a broj dva je brzina

danas sam isprobao jedan interesantan model, Sony DSC S800 ima 8.1 MP i ima 6X opttički i 12X dig. ISO je 1250, dobije se punjač i dvije AA baterije Stamina NiMh, i moram priznat da sam malo testirao slikanje sa problematičnim pozadinama i zadovoljan sam slikama MPC 1701 kn.

i još jedan model Samsung (mislim ) V730, koji me je ugodno iznenadio s obzirom na kvalitetu slike koju sam usporedio sa slikama koje su napravili fotoaparati u cijenovnom rangu (Sony DSC s650 i Olympus FE210). MPC 1015 kn.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 00:38   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-06-07
Godina: 20
Poruka: 101
1111 se izdvaja iz mase

Možda preferiram previše Sony ali kako je kolega naveo gore broj jedan je na njemu Carl Zeiss, evo imao sam priliku imat a planiram i uzet model DCS H9 nešto prebolesno.
Jedina zamjerka je ta što guraju svoje mmory kartice ali kaj se tu može svako gura svoj proizvod!

1111 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 00:42   #13 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Sve je to isti kupus jerbo većini nas ne trebaju nikakve extra pizdarije na aparatu. Ja imam Olympus fe240 i iako je u rangu slabijih fotoaparata, za mene i moje potrebe to je space shuttle...
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 00:46   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Nema takvog, olympus misliš

Ili možda ima
da, da, ne krivi me, malo prije sam se u lampu zaletila

mislim da nema.......
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 00:49   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma ne bi se čudio i da ima

U lampu? Znači ne događa se samo meni

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 14:37   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

ja sam skoro uzeo sony h9, zabrio bio totalno na njega pogotovo zbog zooma. jedino mi je smetalo sto ne koristi nimh baterije već ima neku svoju a rezervna košta dosta. na kraju sam kupio olympus sp550 uz. i ok je, jedina zamjerka što je dosta spor, al jebiga, ni jedan nije savrsen. svaki ima nešto bolje nešto lošije. ovisi šta tražite od aparata, izgled, brzinu, izdržljivost baterije, zoom...

meni je bio dosta bitan zoom (optički) a s olypusom od 18x sam najjači trenutno još da je samo malo brži bio bi super..
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:23   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............ja si nedavno uzela Sony W35...........isto ima leće Carl Zeiss..........po meni dosta dobar, cijena 1.399,00 kn............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:25   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam sa svojim jako nezadovoljna, a neki ga spominju kao solidnog... jednog dana ću si kupit neki profesionalni, jer mi ide na živce kad neke stvari ne mogu napravit ovim fotoaparatom
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:39   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Fuji

Ja uvijek imam Fuji i zaista se ne mogu požaliti.
A vidjet ćemo. Uskoro si kupujem neki novi, pa valjda pređem na Olympus. Vidjet ću
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:46   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja sam sa svojim jako nezadovoljna, a neki ga spominju kao solidnog... jednog dana ću si kupit neki profesionalni, jer mi ide na živce kad neke stvari ne mogu napravit ovim fotoaparatom
a koji imaš wamp?
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fotoaparati, kamere

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111