| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; Sony DSC-W40... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera pa ok, lijep je mali, a ako želiš neku mrcinu trebat će izdvojit više para a i neće ti stat tako lako u torbicu ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera HP R818 je moj i predobar je.Iman ga vec vise godinu i po (2.300 kn na snizenju).Nije prevelik, ima 5.1 MP sta je po meni sasvim dovoljno, 5x opticki zoom, 8x digitalni, znaci, 40x total zoom, sasvim solidan za obicni digitalac a uz to i dobar dizajn ![]() I ima sve moguce kerefeke oko namisatnja i podesavanja slike...sve u svemu vrlo dobar aparat.Da nebi bilo sve idilicno...kad ga punim prigrije mi se zacas, a i ekran mu nije nesta velik to su mi jedine mane...e da i onaj njegov dockingstation, bez kojeg nista ne ide, je totalno u q.rcu.To im nije tribalo,ali eto navika san vec,hehe... Sta se tice Olympusa...ima mi ga prijatelj.I to ne 1 nego 2.Neki stari i neki noviji, ne pitajte me sad koji tocno, jer nisam zapamtia.Uglavnom izgubia je bateriju od ovog starog i jedva je nasa istu takvu i platia je oko 300 kn sta je ipak malo previse za bateriju, ali eto.I sta mi jos smeta na Olympusu su SD kartice.Mogu se samo koristit SD kartice od Olympusa (ne znam za najnovije modele).Dizajn je nelos, megapixeli odlicni, zoom malo slabiji (bar ovi za koje ja znam), i triba malo vise vrimena za naviknit radit u meniju...sve u svemu dobar aparat! Sta je neko ovdi vec reka, ne moze se rec koji je najbolji kad su svi tu negdi, jer stalno neko izbaci nesta bolje, novije, kvalitetnije... nema konstante. Moji favoriti su: HP (ne zato sta ga ja imam,ja sam svoga ciljano kupia), Cannon,Sony.Cujem da je Fuji odlican, ali jos nisam ima prilike upoznat aparat te marke. A ove cigle sa po 10 i vise MP, to neka se profesionalci s tim bave! Zadnji Uredio Splitskadica : 19-10-07 u 22:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotoaparati, kamere |
« iPhone
|
iphone pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!
NAJBOLJI JE!!!