Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 17:51   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera

za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se tice SLR aparata.....svaki zadovoljava al poseban mi je olympus e3...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 19:23   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 101
1111 se izdvaja iz mase

Sony dsc h9 definitivno najbolji otić danas je da košta ko svetog petra kajganu ali ćuj za dobru stvar treba platit!
1111 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 19:25   #33 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Molim te, kakav sony

Ako se ide na skuplje fotoaparate zna se što se kupuje

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 20:04   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 101
1111 se izdvaja iz mase

vidim po tvom postu da se za skuplje fotiće niš ne kupuje jel nisi niš napisal pa sad nek si mi mislimo ali uvjeren sam da si htio napisat Sony
1111 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 20:11   #35 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma on ni sam nezna kaj je htel napisat ....al istina je da je sony s tehnologijom DSLR aparata po boku s olympusom....ma uglavnom....koji god SLR da se zeme nemre se pogrijesit....druga je stvar s foticima "za svaki dan"...tu je sony bez premca....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 20:15   #36 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Znam točno što sam htio, znam i da je sony u stvari nekadašnja Minolta i da nije loš ali Canon, Olympus i Nikon su i dalje bolja i isplativija kupovina po meni

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 20:19   #37 (permalink)
prof. Foruma

a gle....zapravo stvari idu ovak....svi su cak tu negdje u istom rangu....naravno da svaka marka i svaki model ima neke nedostatke/prednosti u odnosu na konkurenciju....al ak imas love nije vazno kaj je isplativije....recimo kak moze objektiv od 14,000 kuna bit isplativ prosjecnom korisniku...nikako naravno....al nekom ko ima love....uvijek se oko toga vrti...

macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 21:02   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

olympus
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 11:45   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 71
Wednesday se izdvaja iz mase

meni je sony najdrazi
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 13:37   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 47
Manchi se izdvaja iz mase

sonyyyy
Manchi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fotoaparati, kamere

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108