| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnologija i Tehnika forumu; za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se tice SLR aparata.....svaki zadovoljava al poseban mi je olympus e3...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Molim te, kakav sony ![]() Ako se ide na skuplje fotoaparate zna se što se kupuje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera ma on ni sam nezna kaj je htel napisat ....al istina je da je sony s tehnologijom DSLR aparata po boku s olympusom....ma uglavnom....koji god SLR da se zeme nemre se pogrijesit....druga je stvar s foticima "za svaki dan"...tu je sony bez premca....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera Znam točno što sam htio, znam i da je sony u stvari nekadašnja Minolta i da nije loš ali Canon, Olympus i Nikon su i dalje bolja i isplativija kupovina po meni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera a gle....zapravo stvari idu ovak....svi su cak tu negdje u istom rangu....naravno da svaka marka i svaki model ima neke nedostatke/prednosti u odnosu na konkurenciju....al ak imas love nije vazno kaj je isplativije....recimo kak moze objektiv od 14,000 kuna bit isplativ prosjecnom korisniku...nikako naravno....al nekom ko ima love....uvijek se oko toga vrti...
| | |
![]() |
| Tagovi: fotoaparati, kamere |
« iPhone
|
iphone pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.

....al istina je da je sony s tehnologijom DSLR aparata po boku s olympusom....ma uglavnom....koji god SLR da se zeme nemre se pogrijesit....druga je stvar s foticima "za svaki dan"...tu je sony bez premca....