Sony dsc h9 definitivno najbolji otić danas je da košta ko svetog petra kajganu ali ćuj za dobru stvar treba platit!
![]()
Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se tice SLR ...
Sony dsc h9 definitivno najbolji otić danas je da košta ko svetog petra kajganu ali ćuj za dobru stvar treba platit!
![]()
Molim te, kakav sony
Ako se ide na skuplje fotoaparate zna se što se kupuje
vidim po tvom postu da se za skuplje fotiće niš ne kupuje jel nisi niš napisal pa sad nek si mi mislimo ali uvjeren sam da si htio napisat Sony
ma on ni sam nezna kaj je htel napisat....al istina je da je sony s tehnologijom DSLR aparata po boku s olympusom....ma uglavnom....koji god SLR da se zeme nemre se pogrijesit....druga je stvar s foticima "za svaki dan"...tu je sony bez premca....
Znam točno što sam htio, znam i da je sony u stvari nekadašnja Minolta i da nije loš ali Canon, Olympus i Nikon su i dalje bolja i isplativija kupovina po meni
a gle....zapravo stvari idu ovak....svi su cak tu negdje u istom rangu....naravno da svaka marka i svaki model ima neke nedostatke/prednosti u odnosu na konkurenciju....al ak imas love nije vazno kaj je isplativije....recimo kak moze objektiv od 14,000 kuna bit isplativ prosjecnom korisniku...nikako naravno....al nekom ko ima love....uvijek se oko toga vrti...
olympus
..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "...
meni je sony najdrazi
playmaker
sonyyyy