Stranica 4 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 55

najbolja marka digitalnih fotica i kamera

Raspravljate o temi najbolja marka digitalnih fotica i kamera u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se tice SLR ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Re: najbolja marka digitalnih fotica i kamera

za fotic i kamere definitvno sony....odkad sam videl kaj je u stanju burazov sony dsc-w80.... a kaj se tice SLR aparata.....svaki zadovoljava al poseban mi je olympus e3...

Regularni forumas Avatar od korisnika 1111
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    102
    Liked
    0 times

Sony dsc h9 definitivno najbolji otić danas je da košta ko svetog petra kajganu ali ćuj za dobru stvar treba platit!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Molim te, kakav sony

Ako se ide na skuplje fotoaparate zna se što se kupuje
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika 1111
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    102
    Liked
    0 times

vidim po tvom postu da se za skuplje fotiće niš ne kupuje jel nisi niš napisal pa sad nek si mi mislimo ali uvjeren sam da si htio napisat Sony

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

ma on ni sam nezna kaj je htel napisat ....al istina je da je sony s tehnologijom DSLR aparata po boku s olympusom....ma uglavnom....koji god SLR da se zeme nemre se pogrijesit....druga je stvar s foticima "za svaki dan"...tu je sony bez premca....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Znam točno što sam htio, znam i da je sony u stvari nekadašnja Minolta i da nije loš ali Canon, Olympus i Nikon su i dalje bolja i isplativija kupovina po meni
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

a gle....zapravo stvari idu ovak....svi su cak tu negdje u istom rangu....naravno da svaka marka i svaki model ima neke nedostatke/prednosti u odnosu na konkurenciju....al ak imas love nije vazno kaj je isplativije....recimo kak moze objektiv od 14,000 kuna bit isplativ prosjecnom korisniku...nikako naravno....al nekom ko ima love....uvijek se oko toga vrti...

Regularni forumas Avatar od korisnika LAMPA8
    Datum registracije
    03-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    476
    Liked
    0 times

olympus
    ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "...

Starter Avatar od korisnika Wednesday
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    72
    Liked
    0 times

meni je sony najdrazi
    playmaker

Starter Avatar od korisnika Manchi
    Datum registracije