| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi NextBase SDV1102-B - 10.2'' Tablet DVD Player u Tehnologija i Tehnika forumu; vidjeh neki dan ovaj player u dućančeku za kojih dva soma i nešto sitno...onak dobro mi izgleda malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NextBase SDV1102-B - 10.2'' Tablet DVD Player vidjeh neki dan ovaj player u dućančeku za kojih dva soma i nešto sitno...onak dobro mi izgleda malo ga gledam...i sad odem na njihovu stranicu i skontam da online cijena je 480€ što je više nego soma i pol kuna razlike... e sad gledam malo na njihovo stranici i vidim da se dobije daljinac u paketu (a opet sastrane se reklamira daljinac za 30€) ali kolko sam švrljao to se stavlja samo na zaslon glave..pa ima i car mounting kit..za 36€.. nesh čitam al ja i engleski kolko sam skužio to je samo da se napred na ploču stavi...ali zanimam me ako kužite se može nekak' pričvrstit na krov? Nextbase Europe - kaj mislte o playeru...meni se čini ok,dvd-divx player +Tv..meni je samo da vrtim spotove |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 9
![]() | Re: NextBase SDV1102-B - 10.2'' Tablet DVD Player evo moja prva poruka da se javim. kupio sam ovaj model u mediamarktu i vidim zeznuo sam se. platio sam 100 eura više a nema ni nosač za staviti u autu. U merkuru sve dobiješ za manje love |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07 Godina: 33
Poruka: 60
![]() | Re: NextBase SDV1102-B - 10.2'' Tablet DVD Player JA ISTO IMAM TAJ MODEL KUPIO U FLIBI I MISLIM DA VRIJEDI TE PARE,A ŠTO SE TIČE NOSAČA ODNOSNO POSTAVE U AUTO IPAK NIJE ZA TO VIŠE ZA NEKU MOBILNU UPORABU U KUČI ITD ALI MISLIM DA POSTOJI PMOGUČNOST I ZA AUTO PA KO VOLI NEK IZVOLI MENI JEBENO VRTI SVE Kada postaš isključi caps lock i piši malim slovima Zadnji Uredio daidza : 12-04-07 u 17:07. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nextbase sdv1102 b, tablet dvd player |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.