| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Olympus C-315 u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupih ovaj aparat, i prilično sam zadovoljansvime što nudi. samo jedna stvar mi nije po volji. pri snimanju video clipova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Olympus C-315 Kupih ovaj aparat, i prilično sam zadovoljansvime što nudi. samo jedna stvar mi nije po volji. pri snimanju video clipova ne snima mi zvuk, jel moguće da nema tu opciju? pretpostavljam da je, al svi aparati u zadnjih par godina pa i noviji mobiteli snimaju i zvuk i sliku pa mi je čudno malo. ako mi mi mogao netko reći malo više o tome. hvala!
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Olympus C-315 Ja na starom c220 nemam, mislim da bi ovi noviji trebali imat
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Administrator | Re: Olympus C-315 Citat:
a kaj je napisao nego da je foto aparat, pa današnji svi fotoaparati imaju i kameru, reci da nema zvuk i gotovo, kaj toliko filozofiraš | |
| | |
![]() |
| Tagovi: c315, olympus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:57.

---ex moderator---