| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Panasonic, Motorola ili Siemens DECT u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem bežični telefon pa bi molio cjenjene forumaše mišljenje. Druge marke(no name) me ne zanimaju.Unaprijed ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07 Godina: 33
Poruka: 60
![]() | Re: PANASONIC,MOTOROLA ILI SIEMENS DECT Evo ja sam naprimjer baš prije tjedan dana kupio u hgspotu neku motorolu bežićni mislim da je neki 40nešto model i fakat ti je ok za te pare,oko 250kn tak da si to pogledaj.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 9
![]() | Re: PANASONIC,MOTOROLA ILI SIEMENS DECT Citat:
Inače večina mojih frendova ima panasonic neki zadovoljni neki baš i ne | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Panasonic, Motorola ili Siemens DECT panasonic je u k....., uzmi si Siemens koji je u kurcu za mobaće ali je zakon za bežične telefone, ja imam doma jedan jednostavniji model a140, a imam tu u prodaji doljespomenutu Motorolu 4050-1 kod mene je 215 kuna. Inače možeš ju pogledati na stranici dradar.hr (koja mi trenutno ne radi ??? pa zato nisam ubacivao kao link)
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 9
![]() | Re: Panasonic, Motorola ili Siemens DECT Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: motorola, panasonic, siemens |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |