sve si napisao osim ška pare![]()
Raspravljate o temi Philips SRU9600 Univerzalni daljinski upravljač u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; predobro, moram si kupiti • Univerzalni daljinski upravljač opremljen Touchscreen LCD zaslonom i ogromnom bazom infracrvenih kodova za gotovo sve ...
sve si napisao osim ška pare![]()
Show love with no remorse
Koja je lova u pitanju i dali je doša u nas ako znaš.![]()
Čita sam ima jedan mjesec o tom daljinskom kažu da je strava.![]()
"Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer."
ne znam koliko para ali kod nas je došao
edit: 535.15 kn
Feniks-kompjutori
aj dobro, dostižno je
Show love with no remorse
Htjela bi vas upozoriti! Neki dan, kupili smo ponosno ovaj daljinski da bi ustanovili da nam ne radi s pola dodatnih uređaja. Nije bio kompatibilan npr. sa Pioneer-om pa smo učitavali ručno tipke (neke nismo mogli memorirati) a s nekim uređajima niti to nije funkcioniralo.
Daljinski je totalno razočaranje! Mi smo svoj na kraju zamijenili za Logitech. Šta da vam kažem... 500kn da bi imali daljinski s touch screenom samo za TV. Strašno!
dobro ti ak imaš većinu proizvoda od philipsa ali isto tako mislim da je puno bolji Logitech Harmony 555 i nešto jeftiniji
Stvar je u tome sto je Loghitech prepoznao apsolutno sve aparate koje imamo a Philips Sru nije mogao naci Pioneer ni dvbt koji koristimo. Loghitech spojis na komp i skines nove kodove kad god zelis. Problem je sto philips ima odredenu bazu koju ne mozes prosirivati. Opcijom memoriranja tipki isto tako nije mogao popamtiti novije uredaje.
znam, a isto tako ti vrijedi i za panasonicove teveje, nemre ih sru prepoznati![]()