nemam iskustva sa plazmom.. ali kolko cujem okolo, bolji je LSD
Raspravljate o temi Plazma ili LCD u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kupujem Tv. Zanima me kakvu su iskustva glede Plazme u odnosu na LCD, koji su bolji, prednosti , nedostaci i ...
nemam iskustva sa plazmom.. ali kolko cujem okolo, bolji je LSD
e i mene to zanima jel mi stari misli uzeti plazmu od sonya
bas sam dosao da postam topic s istim pitanjem...
dakle? niko nema nikakva saznanja ili iskustva?
Buffalo theory - my theory
LCD definitivno, imam doma Philipsov od 50000 kn (mada sam ga ja platio 25000, nije bitno kako ni zasto), mogu gledat iz bilo kojeg kuta, slika je predobra, dijagonala je 1 metar, mogu stavljat SD memory kartice i snimat filmove i takva sranja, pomocu daljinskog okretat ekran itd............
** broos before whores... **
LCD je novija tehnologija i normalno je da je bolja od starije(plazma) a isto tako je i LCD skuplji od plazme.
Ja imam philipsovu plazmu od 107cm i nema razlike izmedju nje i normalnog tv-a,sto se tice ugla za gledanje.Ona projekciona sranja,to nevalja nista.Tu moras dobro da nanisanis ako hoces fino da vidis.![]()
Ja sam za plazmu, noviji teleizori su odlično poboljšali kut gledanja i kontrast, jeftiniji su od LCD-a, a i za te manje novce dobivate veću dijagonalu. Jedno za čim još nekoliko posto zaostaju je toplina boja... Dakle, ako vam je novca na pretek-LCD, ako želite gledati kvalitetno, za prosječne pare, na formatu dobre veličine-plazma. I da, plazma mi se dizajnom puno vioše sviđa, postoji čudna tendencija da se LCD-i izvode za debelim okvirima i ugrađenim zvučnicima, što samo odvlači pažnju i ružno izgleda.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
LCD Philipsov od 50 somova , imam filing da ti malo njatke.
Ako i imas LCD od 50 somova onda si popusio sto si i 25 platio jer si uzeo Philips.
A ekipa, jel malo kenjamo?
cuo sam nedavno da se plazme puno lakse kvare... a inace plazme znaju trosit do 500W a LCD 200-300W uvrh glave.. nije da je prevazno.. al dobro je znat
Plazma je lošija, ima mnogo razloga...
Uzmi LCD![]()