| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Plazma ili LCD u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupujem Tv. Zanima me kakvu su iskustva glede Plazme u odnosu na LCD, koji su bolji, prednosti , nedostaci i savjeti.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | nemam iskustva sa plazmom.. ali kolko cujem okolo, bolji je LSD
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | bas sam dosao da postam topic s istim pitanjem... dakle? niko nema nikakva saznanja ili iskustva?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | LCD definitivno, imam doma Philipsov od 50000 kn (mada sam ga ja platio 25000, nije bitno kako ni zasto), mogu gledat iz bilo kojeg kuta, slika je predobra, dijagonala je 1 metar, mogu stavljat SD memory kartice i snimat filmove i takva sranja, pomocu daljinskog okretat ekran itd............
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | LCD je novija tehnologija i normalno je da je bolja od starije(plazma) a isto tako je i LCD skuplji od plazme. Ja imam philipsovu plazmu od 107cm i nema razlike izmedju nje i normalnog tv-a,sto se tice ugla za gledanje.Ona projekciona sranja,to nevalja nista.Tu moras dobro da nanisanis ako hoces fino da vidis. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja sam za plazmu, noviji teleizori su odlično poboljšali kut gledanja i kontrast, jeftiniji su od LCD-a, a i za te manje novce dobivate veću dijagonalu. Jedno za čim još nekoliko posto zaostaju je toplina boja... Dakle, ako vam je novca na pretek-LCD, ako želite gledati kvalitetno, za prosječne pare, na formatu dobre veličine-plazma. I da, plazma mi se dizajnom puno vioše sviđa, postoji čudna tendencija da se LCD-i izvode za debelim okvirima i ugrađenim zvučnicima, što samo odvlači pažnju i ružno izgleda.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, plazma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.