uzmi radje lcd ali ak se odlučis za plasmu pazi na kontrast jer u ovim velikim šoping centrima lažu i u reklamama napišu najbolje moguce karakteristike al zapravo je sranje
Raspravljate o temi Plazma ili LCD u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: HornedRapid Plazma je lošija, ima mnogo razloga... Uzmi LCD Ajde navedi te razloge a ne sam tak reć......
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
uzmi radje lcd ali ak se odlučis za plasmu pazi na kontrast jer u ovim velikim šoping centrima lažu i u reklamama napišu najbolje moguce karakteristike al zapravo je sranje
Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried.
Plazma je bolja, LCD ima pozadinsko osvjetljenje i crna boja mu je siva.
Znači LCD možeš gledati iz bilo kojeg kuta??
Kod nas u jednom kafiću imaju plazmu na zidu i fenomenalno se vidi iz bilo kojeg kuta glednaosti!!!!
Plazma VS LCD
http://www.audio-video.com.hr/pregle...sID=30&c=29251
Eto onda ima nas i za Plasmu i LCD.
Recimo postavimo limite, nek bude 10 000 kuna, što se da kupit za te novce.
Ono best buy.
Slušam prijedloge
prema meni bolje uzmi lcd zato što plazmu ima vrjeme koristenja ako se dobro sjecam 10.000 radnih sati
ništa od to dvoje. stavi to u čarapu ili na štednu knjižicu i čekaj da dođu i pojeftine HD modeli plazme i njih kupi.
Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak"
Uzmi normalni Tv koji ces platiti 5 puta jeftinije a ima najbolju sliku od svih ovih jedino sta nije tako fancy
Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried.
Običan 100hz televizor velike dijagonale uzmi... najviše se isplati... uštedjet ćeš puno a zaaaaakon slika
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog